Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock PH

kamilofix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe w warrock ph jakżle grasz to ci spada liczba dinarow :P wiem bo gram a wrcrasch to chyba jak redity tylko w grze pomogłem daj 5*

Opublikowano

To jest tak... jak zaczynasz grac to grasz ... i jak naciskasz esc to jest info ze jak wyjdziesz to polegniesz polu bitwy i konsekfencje tego są takie ze zabira ci to 5% exp i 5% dinarow troche glupie ale ludzie nie wychodzą i sie tam gra do końca. Troche walnięte według mnie.

Opublikowano

no ale zjebane jest na maxa jednak wg mnie. bo chyba jak cie kickna to tez ci spada ;|

a masz wr ph cash? xD

nie bardzo chce mi sie wierzyc.

jak masz to wchodzisz do zakładki Shop - jak byś chciał normalnie kupić broń - w grze. I tam możesz wybrać formę zapłaty - w dinarach kosztuje np jakas bron 15000 dinarów a w kredytach kosztuje 5 cash!

o. bo dinary chyba sa po lewo.. a cash na prawo.. o ile dobrze pamietam.. albo odwrotnie. wiem ze tam mozesz sobie zaznaczyc (w okienku w ktorym wybierasz na ile dni chcesz kupic) ...

Opublikowano

Jak Cie kack'na tez zabieraj 5%exp i dinary(ale moim zdaniem jak Cie kick'neli to nie polegles, tylko zostales wyjebany przez faszyste) :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...