Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania ; Problemy] Kilka Rzeczy, Których Pojąć Nie Mogę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam dziś do Was kilka zagadnień i nie będę zbytnio się rozpisywał nie na temat ;)

Potrzebuję kogoś, kto poświęci swoje 5 minut i wytłumaczy mi jak zaktualizować questa - tzn. zmieniłem wartość lvla potrzebnego na bojowca z 35 lvla na 30, wgrałem spowrotem questa do filezilli wraz z innymi pozmienianymi (literówki poprawione, zmieniona waluta w questach i inne drobne zmiany kosmetyczne). Zresetowałem serwa, ale przypomniałem sobie, że to nie jest navicat. Potrzebuję pomocy w zaktualizowaniu stanu questa, a dokładnie chodzi mi o te sh make czy coś takiego, wiem, że jest pełno tutków dot. tego, ale za nic nie zrozumiałem o co tam chodzi lub nie spojrzałem na to z właściwej strony - to jest problem, a raczej prośba, teraz czas na pytania.

Moje pierwsze pytanie brzmi tak: Czy możliwa jest zmiana ilości skilli dla jednej postaci ? Nie interesuje mnie przekładanie do bodego skillów mentala, tak jak to się ma w przypadku moda od KaMeR'a, ale chciałbym, aby jedna postać miała dograne jeszcze przeze mnie skille.

Zostało mi tylko ostatnie zagadnienie - czy jeśli napiszę swojego questa, to wrzucić mam go jedynie do usr/rain [...] /english/quest i będzie działać, czy mam też go robić w innych formatach, jak .when; .script itd.?

Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje raczej banalne dla Was pytania, a ten kto mi pomoże zostanie nagrodzony plusem bądź minusem (zależy kto co kolekcjonuje) i 5 do profilu. Pozdrawiam całe MPC Forum :)

PS: Na początku miałem pytanie dotyczące refine_proto, ale sam już to rozwiązałem, bo zrobiłem podstawowy błąd, dlatego opis tematu jest już nieaktualny.

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Dalej nie ma co :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...