Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placements Results

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.
Rozegrałem przed chwilą rankeda, na końcu otrzymałem taki oto komunikat: 

wlayzIc.jpg

Może mnie ktoś oświecić, na jakiej zasadzie działa przydzielanie teraz dywizji po nowym sezonie? Odkąd gram, nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

maybenow.png

Opublikowano

A widzisz drogi przyjacielu, co jest napisane w tym komunikacie? Jeżeli tak, to oświeć mnie co to oznacza.

maybenow.png

Opublikowano

Bug.

Niby "zresetowało" Ci dywizję, zagrałeś rankeda i wróciłeś do rangi którą miałeś w s6 bo sezon sie zaczyna jutro.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bug.

Niby "zresetowało" Ci dywizję, zagrałeś rankeda i wróciłeś do rangi którą miałeś w s6 bo sezon sie zaczyna jutro.

Ah... Już się bałem, że coś się odpierdzieliło. 

Dziękuje za pomoc. :)

maybenow.png

Opublikowano

Jaki bug ? Ludzie ... po angielsku nie ponimaju ?To jest tylko informacja o tym że w tym sezonie ktory sie zakonczył miałeś plat2 a w tym musisz mieć na uwadze to że każdy startuje z znacząco niższą dywizją niż ma teraz.Też miałem taki komunikat prawdopodobnie dlatego że jutro startuje nowy sezon

Opublikowano

Jaki bug ? Ludzie ... po angielsku nie ponimaju ?To jest tylko informacja o tym że w tym sezonie ktory sie zakonczył miałeś plat2 a w tym musisz mieć na uwadze to że każdy startuje z znacząco niższą dywizją niż ma teraz.

Szkoda, że to się pojawiało jak nie miało się dywizji w profilu i po zagraniu meczu to wyskakiwało iksde, mi np. to nie wyskoczyło, bo grałem rankeda jak mi się pojawiła dywizja z s6 ponownie, ale w/e to info niczego nie zmienia w lidze etc.

Opublikowano

Jaki bug ? Ludzie ... po angielsku nie ponimaju ?To jest tylko informacja o tym że w tym sezonie ktory sie zakonczył miałeś plat2 a w tym musisz mieć na uwadze to że każdy startuje z znacząco niższą dywizją niż ma teraz.Też miałem taki komunikat prawdopodobnie dlatego że jutro startuje nowy sezon

Wszystko fajnie, tylko sezon zakończyłem z plat1. :)

maybenow.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko sezon zakończyłem z plat1. :)

Jest tak jak pisałem wcześniej, w końcu zostało ci plat1.

Bug i tyle, lecz nie ma to żadnego znaczenia także calm down

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...