Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft premium nie dziala

Mr_Karik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem premke od kolegi. Zmienilem email, haslo itd. Na mojang czy na minecraft.net normalnie sie loguje, lecz nie mogę się zalogować na minecrafcie. Odczekać 24h czy jak? Pozdrawiam

Opublikowano

Pobierz launcher z minecraft.net i spróbuj zalogować się przez niego

https://minecraft.net/pl/download/

Jeśli to nie pomoże, to zmień hasło używając opcji przywracania hasła znajdującej się na ekranie logowania do konta mojang.

https://account.mojang.com/login

# link aktywacyjny zostanie wysłany na e-mail

Wtedy zaloguj się pełnym e-mailem i nowo ustawionym hasłem na wcześniej pobranym launcherze minecraft.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ja nie polecam kupować od kogoś, najbezpieczniej jest prosto od producenta, gdyż w innym przypadku bywają cyrki, tak też i ja miałem. Pobierz najnowszego lunchera, może to coś pomoże.

Opublikowano

Od jakiś dwóch lat można logować się TYLKO za pomocą emaila, nie nicka. Jedynym wyjątkiem jest założenie konta dwa lata temu.

Upewnij się, że jesteś jedynym właścicielem konta.

Opublikowano

@up Mówi dobrze, ja ostatnio miałem to samo z 2 kontami premium. Wystarczy przeniejść je na konta mojangu, a nie mc.

A jak nie bedziesz umiał, to pisz na support, bo 2 konta nie uzywalem 4 lata i mi przeniesli jak odpowiedzialem na jakies pytania nawet nie wiem czy dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...