Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bagnet M9 (★) | Wiedza

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Jak takich itemkow nie ma w markecie. A poza tym jest tam coś takiego jak max cena chyba tak?

Opublikowano

zobacz sobie na steamanalyst, tam pisze ze jest warty 290-312 kluczy a tak nie jest

nie da sie tego wycenic, jesli jeszcze nikt nie wystawil tego noza na markecie.. normalnie powienien on kosztowac z 400$

Nowicjusz
Opublikowano

zobacz sobie na steamanalyst, tam pisze ze jest warty 290-312 kluczy a tak nie jest

nie da sie tego wycenic, jesli jeszcze nikt nie wystawil tego noza na markecie.. normalnie powienien on kosztowac z 400$

Na tej stronce wychodzi na to, że jest wart 270-312 kluczy. To jest kurde jakies ponad 500 Euro.. No ale kto za to napłaci tyle.. Poza tym nie ma nigdzie takiej kosy z stopniem używania ani Fabrycznie Nowy, ani Lekko używany.

Opublikowano

Na tej stronce wychodzi na to, że jest wart 270-312 kluczy. To jest kurde jakies ponad 500 Euro.. No ale kto za to napłaci tyle.. Poza tym nie ma nigdzie takiej kosy z stopniem używania ani Fabrycznie Nowy, ani Lekko używany.

Mój post zignorowałeś z jakiegoś konkretnego powodu czy tak sobie? Jako, że nie wiem jaki float to mogę Ci doradzić żebyś próbował sprzedać go za ~270 kluczy. Następnie klucze sprzedaj na allegro lub za bitcoiny.

Opublikowano

Na markecie nie ma takiej skórki do noża, nie ma większości skórek. Dlaczego? Dlatego, że nie opłaca się sprzedawać na markecie steam, bo tam jest ustalona cena do przedmiotu. Najlepiej jest sprzedać jakiejś prywatnej osobie albo sprzedać na innym markecie,est dużo marketów "steam", które nie znajdują sie na steamie. Znałem taki jeden, ale zapomniałem jak się nazywał. Poszperaj w necie ;) Na moje oko, taki nóż oscyluje w okolicach 500-600 EURO.

Nowicjusz
Opublikowano

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi. ;) Nie wiem jak określić float tak btw. Wiem, że jest lekko używany. ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...