Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow legion 100 lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy aby moc awansowac nowa postacia po zakupie legionu do 100 poziomu potrzebuje juz jakiejs postaci?

Cos na stronie pisalo ze potrzebuje jednej postaci 70 lvl ale juz gdzie indziej nic.

Edytowane przez NaNaTraTra

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Specjalista
Opublikowano

70 lvl potrzebujesz by zrobic demon huntera, boostować możesz co chcesz prócz demon huntera jeżeli nie masz postaci na 70 lvl, to samo się tyczy death knighta tylko, że tu od 55 lvl.

giphy.gif

Opublikowano

Tzn. muszę zrobić jakąś postać, wbić 70 i wtedy tą postać na 100?

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Specjalista
Opublikowano

W jaki sposób ma zrobić demon hunter lub death knight? Te klasy wymagają wbicia pewnego poziomu inną klasą.

giphy.gif

Opublikowano

a jeżeli miałbym wybierać poza tymi dwoma to którą rase i profesje wybrać? Oraz aktualnie posiadam tylko ogólną wiedzie o WoW'ie. A więc po takim boost'cie postaci będę miał całe eq na dany 100 poziom gotowe? Tak jak normalnie po drodze robimy całą mase rzeczy i całą mase rzeczy zdobywamy uczymi się jakiś umiejętności itp. Jak to będzie wyglądało teraz? Dodam że nie interesuje mnie PvP ale PvE. Wolę bardziej delektować się klimatem tej gry niż uprawiać profesjonalne PvP.

Specjalista
Opublikowano

Z reszty wybierz to co Ci się podoba, poczytaj o lore klas skoro Cie pve interesuje, potem zdecyduj która najbardziej Ci się podoba.

giphy.gif

Opublikowano

Żeby zrobić death knighta musisz mieć 55 lvl żeby zrobić Demon Huntera musisz mieć lvl 90 a nie 70 jak co niektórzy piszą ponieważ grę Demon Hunterem zaczynasz od 90 lvla.
Nie musisz mieć innej postaci na 70 lvl żeby zboostować swoją postać jednak jest to wskazane ponieważ wtedy wymaksuje ci wybrane przez ciebie profesję. 

Wybierz rasę i klasę która ci się podoba stylistycznie każda z klas i ras jest grywalna więc masz sporą dowolność mi na przykład pod względem lore podoba się klasa Dranei Shamana dlatego ją wybrałem i nią gram tobie może podobać się człowiek pladyn albo ork wojownik. Graj tym co ci serce podpowiada :D 

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Irytuje mnie gdy ktoś kto nie zna się na wowie pieprzy głupoty.

Pro tip 1: Żeby stworzyć demon huntera potrzebujesz 70 lvlowej postaci.

Pro tip 2: Żeby stworzyć death knighta potrzebujesz 55 lvlowej postaci.

Pro tip 3: Demon hunter startuje bodajże z 98 poziomem.

Pro tip 4: Żeby zboostować postać musisz ją stworzyć

Pro tip 5: Jak zboostować dk lub dh? Wróć do tip nr 2 lub 1.

Pro tip 6: Jeżeli chcesz mieć profesje na poziomie 700 musisz wbić co najmniej 60 poziom postacią na której są te profesje.

Edytowane przez bizo97

giphy.gif

Opublikowano

Typie ty wiesz ile rzeczy mnie irytuje? Napisałem tak bo byłem pewien, że tak jest i akurat na wowie się znam jednak nie miałem okazji sprawdzić niektórych rzeczy bo boosty dawno mam już wykorzystane i mam kilka postaci na 110 lvl.

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

@up dh się nie opłaca boostować to fakt ale dk można po profesje dociągnąć do 60.

giphy.gif