Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania nt. hackowania metin2 PL

samalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka pytan na temat kamermoda na pl.

1. Czy ktos probowal instalowac metina w dwoch roznych sciezkach ? Tj powiedzmy "czysty" metin na dysku d, metin z modem na dysku f. Czy taka praktyka ma sens ? Z tego co sie orientuje ew ban leci na konta polaczone meilowo tak wiec uzywajac glownego konta jedynie na czystym metinie powinno sie uniknac kary.

2. Czy istnieja obecnie jakies inne opcje poza modem?

3. Jaka jest najbardziej oplacalna obecnie opcja ? Fishbot? Drop? 

Z gory dzieki.

Opublikowano

1. Po co instalować metina na 2 różnych dyskach jak możesz sobie zrobić kopie 1 folderu i potem zmienić jego nazwe np 1 folder Metin2 2 folder Metin-bot itp ..

Jak dostaniesz bana to poleci na wszystkie konta powiązane z ip .. 

2.Można zawsze kupić m2boba :D

3.Fishbot najlepszy 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

@up 
Dzieki za odpowiedz, jesli chodzi o kopie folderu to fakt, dobry pomysl. Co do bana na ip to nie jestem przekonany ;) z tego co czytalem w roznych miejscach ban leci jedynie na konta powiazane z mailem, banowanie kont powiazanych z ip to dosc dziwna praktyka, istnieja miejsca jak np akademiki gdzie jedna osoba uzywajaca bota wystarczylaby do usuniecia kilkudziesieciu kont :D ew co sadzisz o zabezpieczaniu sie jakims vpn ?

Opublikowano

1. Po co instalować metina na 2 różnych dyskach jak możesz sobie zrobić kopie 1 folderu i potem zmienić jego nazwe np 1 folder Metin2 2 folder Metin-bot itp ..

Jak dostaniesz bana to poleci na wszystkie konta powiązane z ip .. 

Ja dostałem bana na 2 boty w m2 przeglądałem logi M2boba gm wparował o 6 rano i zbanował mi oba konta i jakoś na IP nie poleciało choć konta były powiązane nawet z 75 lvl

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...