Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO (temperatury) jak i komputerem

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest wolny to sobie go wyczyść stawiając nowego windowsa, magicznymi programami typu CCleaner XDDD tego nie zrobisz.

Opublikowano

Temperatury jak dla mnie są normalne Tu chyba trzeba kompa przeczysciic

Sam mam podobne temperatury i nie mam spadków w grach

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

@Tytanozz czyli pasty do wymiany ? 

Ja bym tu zaczął od wyczyszczenia komputera w środku Uważaj na wentylatory jeśli robisz to kompresorem Przytrzymuj wiatraki Jeśli Samo to nie pomoże Tak jak wyżej programik CClinner choćby ta wersja: http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Jesli to nie pomoże Hmm Zobacz uruchomione procesy co przeciąża procka i ram 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zaraz pierdolne z tym waszym CCleanerem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GÓWNO CI POMOŻE TEN CECE KLINER, zrób tego formata, zainstaluj nowy system i będziesz miał z głowy przymulanie PC'ta na kolejne pół roku (jeśli nie zainstalujesz jakichś s**tów po drodze)

Opublikowano

Format to ostateczność A co do programu nie mow ze nic nie daje bo ładnie czyści kompa ze smieci Wiadomo jak to nie pomoże to tez bym format radził Ale nie odrazu

Mój komputer:

Opublikowano

@Tytanozz czyści ze śmieci? Przepraszam bardzo, ale jeżeli ktoś nie zna się, to niech się nie wypowiada. Ja mam od kilku miesięcy system, nie mam ccleanera i wszystko działa? Wystarczy nie instalować śmieci i tyle.

Jeżeli na instalowałeś syfu, to najlepszym rozwiązaniem jest format. CCleaner nie naprawi ci dziur w systemie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Wczoraj przykładowo temp 3 w speedfanie osiągało ok. 90 stopni podczas gry w csgo , dzisiaj wchodzę gram w metka tylko i mi pokazuje -128 stopni nie wiem o co chodzi w ogóle. A śmieci nie mam zainstalowanych raczej.

Opublikowano

No jak ci tak warjuja temperatury zrob format

Mój komputer:

Opublikowano

A czy to nie jest jakiś błąd biosu czy coś , że podzespół nie pracuje tak jak powinien co skutkuje słabszą wydajnością ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...