Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy Sponsora!

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kojarze bardzo profesjonalna ekipa, same autorskie nowości i innowacje, uczciwi oczywiscie kulturka zawsze na pierwszym miejscu, chodzą co niedziele do spowiedzi takze na pewno są szczerzy, moderatorka ma fajne cycki wiec jak widac same korzysci ze wspolpracy polecam

Opublikowano

Kojarze bardzo profesjonalna ekipa, same autorskie nowości i innowacje, uczciwi oczywiscie kulturka zawsze na pierwszym miejscu, chodzą co niedziele do spowiedzi takze na pewno są szczerzy, moderatorka ma fajne cycki wiec jak widac same korzysci ze wspolpracy polecam

Widać po ogłoszeniu tą kulturę :) Wątpię, że ktoś poważny was zasponsoruję, ponieważ ogłoszenie odpycha. Przeczytałem tylko "Bez pierdolenia" i zrezygnowałem z czytania dalej. Widać profesjonaliści :) Skoro też kolega wyżej @von Lorenzo piszę, że same autorskie nowości, możecie zaprezentować

chociaż jedną nowość, która jest napisana przez was lub tylko dla was? Pozdrawiam. 

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Widać po ogłoszeniu tą kulturę :) Wątpię, że ktoś poważny was zasponsoruję, ponieważ ogłoszenie odpycha. Przeczytałem tylko "Bez pierdolenia" i zrezygnowałem z czytania dalej. Widać profesjonaliści :) Skoro też kolega wyżej @von Lorenzo piszę, że same autorskie nowości, możecie zaprezentować

chociaż jedną nowość, która jest napisana przez was lub tylko dla was? Pozdrawiam. 

Facet nie wie czego chce.

-----

Nie polecam.

Oto co napisała mi ta osoba kiedy pytałem go o wszystkie ceny :

Skąd ja Ci wezmę all cennik do wszystkiego to nie moja działka ja mam zrobić serwer Sponsor powinien ogarnąć ile wynosi go serwer jaka jest potrzebna maszyna znac ludzi od zabezpieczen przede wszystkim.

Od kiedy sponsor ma znać ludzi od zabezpieczeń albo wiedzieć jaka maszyna potrzebna pod serwer metina ?

Po prostu śmiech na sali :)

Opublikowano

Nie interesuje mnie co tu piszą chcemy aby konkretna osoba się do nas zgłosiła ;) wszystko co mamy mogę przedstawić na pw a nie publicznie bo zanim wyjdzie nasz serwer to 1000 innych serwerów wykorzysta te pomysły. Temat nie jest założony do polecenia nas czy też hejtowania jest to informacja dla potencjalnego sponsora. Nie jestem do niczego zobowiązany rym bardziej nie musze Ci nic udowadniać My znamy swoje umiejętności i niech tak po zostanie.

Pozdrawiam i proszę nie spamowac bezsensownie w temacie.

@edition

Kolego jesteś jakims noname sponsor nie powinien znać się na maszynach jakie są potrzebne ?

Noname czy nie noname, mam pieniądze i mogę zainwestować. Ale jeśli jakiś dzieciak zlewa to o co proszę czyli podaj mi cenniki wszystkie wraz z linkami do stron abym się zapoznał. Podajesz mi swój cennik na oko. ŚMIESZNE

Opublikowano

Po to chce cennik z odnośnikami abyś mnie nie dymał. Widocznie  jesteś wcześniakiem, nie wszystko się wykształciło poprawnie.

Ty tego nie rozumiesz. Nie ma problemu ja rozumiem, a serwer postawisz z renty którą dostaniesz w urzędzie. Nie pozdrawiam.

Najlepiej wyślij swoje konto a ja Ci wyślę te 4 tysiące co chcesz ;)

Opublikowano

Według mnie to sponsor powinien wiedzieć co chce sponsorować, a wcześniej przed sponsoringiem się zapoznać z kosztami, w końcu to jego działka :v

Chłopaków polecam, nie są debilami, a ogłoszenie pokazuje, że są normalnymi ludźmi nie udających jebanych biznesmenów którzy są tacy ah i oh :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@sztokulaaa Z takim podejściem możesz iść najwyżej sponsorować serwer minecrafta dziewczynko. :D Sponsor to coś więcej niż skarbonka, którą rodzice pozwolili Ci rozbić na 6 grudnia. :)

Opublikowano

Według mnie to sponsor powinien wiedzieć co chce sponsorować, a wcześniej przed sponsoringiem się zapoznać z kosztami, w końcu to jego działka :v

Chłopaków polecam, nie są debilami, a ogłoszenie pokazuje, że są normalnymi ludźmi nie udających jebanych biznesmenów którzy są tacy ah i oh :v

Ale to jest biznes i w odpowiednich momentach trzeba umieć się zachować :) Tym bardziej w ogłoszeniu, które może być czytane przez osoby, które w przyszłości będą zainteresowane serwerem, a przypomną sobie o ich poszukiwaniu sponsora i co tam było napisane - amatorka. 

Także flyby wspomniałeś, że na pw możesz pokazać, więc mógłbyś mi przedstawić projekt na pw? Jeżeli będzie dobry to Ci polecę pewną osobę do sponsoringu ;)

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

"Polecić" po co mi polecenie, polecenie hajsu nie wyłoży ;) ale tak owszem napiszę do Cb pw.

Na starcie się wykazaliście swoją kulturą jak i znawstwem tego co robicie ;)

P.s sponsor to osoba która chce mieć wszystko na tacy czyli cenniki , co gdzie i jak   oraz co z tego będzie miał że tak powiem ,,jak krowie na granicy '' bo sponsora może nie interesować świat metin2 :) on chcę po prostu nie oszukujmy się zarobić :) Także polecam jeszcze potrenować robić to co najważniejsze czyli umiejętność sprzedania siebie (swojego projektu)

Opublikowano

"Polecić" po co mi polecenie, polecenie hajsu nie wyłoży ;) ale tak owszem napiszę do Cb pw.

Na starcie się wykazaliście swoją kulturą jak i znawstwem tego co robicie ;)

P.s sponsor to osoba która chce mieć wszystko na tacy czyli cenniki , co gdzie i jak   oraz co z tego będzie miał że tak powiem ,,jak krowie na granicy '' bo sponsora może nie interesować świat metin2 :) on chcę po prostu nie oszukujmy się zarobić :) Także polecam jeszcze potrenować robić to co najważniejsze czyli umiejętność sprzedania siebie (swojego projektu)

Oni nie wiedzą co to sponsor, mama im źle wytłumaczyła :)

Opublikowano

Jak dla mnie dramat, 5 osób i nie stać was na VPS za 30zł? 

Taki VPS spokojnie wystarczy na pracę...

Nie macie gotowego projektu? Macie jakieś projekty za sobą?

Proszę na pw ofertę z jakims portfolio/ przykładowymi pracami lub czymkolwiek

zobaczymy czy coś z was da się zrobić 

Opublikowano

Chwila.

Czegoś nie rozumiem.

Jestem przykładowym sponsorem, który ma do wyłożenia 5 tysięcy złotych.

Piszę do Ciebie w sprawie, która powinna Cię interesować i informuję, że posiadam pieniążki, by zainwestować w projekt i proszę o wstępny cennik maszyn oraz linki.

A ty mi wyskakujesz, że ja mam być w tym obeznany?

Holy s**t.
Skąd mam wiedzieć, czego ty potrzebujesz?

Jako ekipa powinieneś powiedzieć, że to wymaga takiego a takiego procesora i potrzebujecie tyle i tyle ramu.

Kultura widzę też na wysokim poziomie, aczkolwiek to już pomijając, bo sam nie lubię sztywniactwa.

Jeśli chcesz to zapraszam na PW z pełnym opisem projektu i wstępnymi kosztami.

Jeśli nie macie zamiaru podpisywać umów, to nawet nie piszcie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Oldis Człowieku jaką Ty umowę chcesz podpisywać? Na nielegalny serwer metina z kradzionymi plikami serwerowymi? Taka umowa z góry jest nieważna, to tak jakby złodziej miał podpisać umowę z drugim złodziejem... Weź Ty pomyśl trochę, a później zgrywaj mędrca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...