Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wymienić by zwiększyć FPSy w CS:GO?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako iż jestem graczem CS'a, a przynajmniej jest to jedna z głównych gier w jakie najczęściej grywam zależało by mi na wydajności, chciałbym zwiększyć fps'y do ok. 100/120 fps, aktualnie mam w najlepszych momentach w normalnej rozgrywce ok. 80 fps.

Budżet to 300zł.

Komputer:

Procesor: Intel Core Duo 6600

RAM: 3GB ddr2

Karta graficzna: HD 6670 1GB ddr5

Opublikowano

podaj zasilacz, jak bedzie z czarnej to trzeba bedzie wymienic, nie da sie jakos naciagnac budzetu?

Jeśli to aż tak nie rażąca kwota to można jak najbardziej. Co do zasilacza wiem że to 450V, ale jaki model nie jestem pewien.

Opublikowano

@Ememenss jak masz zerowe pojecie o PC to sie nie wypowiadaj, autorowi nie wejda te procesory na plyte glowna + jest to slaba opcja, zwlaszca fxy. 

Autorze, to zle wiesz, ale olejmy poki co zasilacz, trudno. Co mamy za 300zl? i3 2xxx (100zl z hakiem), markowe mobo h61 (100zl~), 8gb ram ddr3 (80zl~), jesli zostanie to kupisz chiefteca 450/500/500W. Nastepnie tylko karte juz trzeba, ogolnie sprzet taki dosc przyszlosciowy wyjdzie z tego jesli chodzi o upgrade. Jesli bedziesz gral na niskich beda fajne fpsy, na ultra i full hd juz mniej, bo choc karta nie jest mega tragiczna, tak nie jest zbyt powalajaca, pokusilbym sie o jej OC. (programem msi afterburner jest bardzo latwe, a da swoje).

Potem nawet nie musisz wsadzic i5 czy i7, choc jest mozliwosc, tylko dolozyc ogarnieta karte (przynajmniej cos typu gtx660/r9 270x za 400zl~) i grasz we wszystko, wiedzminy3 czy gta v.

Mniej wiecej tu tez podrzucam moj test i3 SB w cs go: https://www.youtube.com/watch?v=haPamRGSrs4

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...