Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem co dopiero serwer na www.enderchest.pl, co umiałem zrobić to zrobiłem, jednak zostało mi jeszcze wiele do życzenia. Nie wiem jak zrobić hologramy, tak aby na spawnie nie można było budować, zrobić porządne Vipy ( mam podstawowego VIPa do kupienia). Chciał bym mieć jeszcze kilka dodatkowych pluginów na np. komendy dodatkowe na przejście do strony serwera itp.

Proszę o pomoc.

PS. stronka serwera http://www.95637.enmc.pl/sklep

####################################################################

#     Miejsce na twoją reklamę      # #     Miejsce na twoją reklamę      ##     Miejsce na twoją reklamę      #

###################################################################

Pisz na pw lub na maila [email protected]

Gość Marichcje
Opublikowano

Nie obraź się, ale takie pytania są już śmieszne. Poradników jest w ch*j za przeproszenie, za równo na mpc i na yt. Trudno poszukać? Wpiszesz sobie jakieś hologramy, budowanie na spawnie to worldquard i ogarniesz. 

Opublikowano

dzięki dominik148

####################################################################

#     Miejsce na twoją reklamę      # #     Miejsce na twoją reklamę      ##     Miejsce na twoją reklamę      #

###################################################################

Pisz na pw lub na maila [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...