Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 a Kamer mod co i jak pomoże ktoś ?

AQQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie grałem w metina z 4 lata i nie mam pojęcia jak teraz sie tego kamera instaluje, po tym czasie zacząłem grać na ClassicMT2 dla żartu ale teraz pytam tylko że mniej czasu praca itp, i zamiast wydawać yangi na pelerynki potrzebuje tylko haxa co ma darmowe pelerynki kiedys nazywało sie to White Hack czy coś,,, 

Jeśli kamer mod działa na classicu prosze o dokładne ale to dokładne info jak zainstalować krok po kroku, z góry Dzięki ! Pozdrowinka

add.png

Opublikowano

@Edit ::  Teraz jak niby zainjectowałem przez opcje okna wyskakuje chyba lista serwerów na 1 sekunde i zaraz wsdzystko sie wylacza...

add.png

Opublikowano

MH od Kamera także nie działa, a tak się składa że jeszcze w sobote śmigałem na kamerku a wczoraj wszedł patch i już kamer nie działa i ekran zostaje na "zostaniesz połączony z serwerem". Na pewno da się uruchomić kamera na Classicu tylko trzeba wiedzieć jak :P

Opublikowano

ja widze ze ludzie normalnie tego uzywają haxa co luruje moby ... + jeszcze na exp bocie cisna 

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...