Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wódka

premul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponieważ zbliża się sylwester zostałem oddelegowany to ważnego zadania jakim jest kupno wódki. Tylko nie wiem co kupić, zawsze kupowaliśmy żubrówkę ale teraz budżet jest większy i trzeba coś bogatszego kupić xD

Polecicie coś do 50zł/litr tylko czysta.

Opublikowano

Kup byle jaka, poniewaz alkohol to prymitywna uzywka. Nie pijecie dla smaku, tylko zeby sie chwiac i pozniej lezec na podlodze, wiec nie wiem, czemu chcesz wyszukiwac jakies wykwintne trunki.

Opublikowano

Kup byle jaka, poniewaz alkohol to prymitywna uzywka. Nie pijecie dla smaku, tylko zeby sie chwiac i pozniej lezec na podlodze, wiec nie wiem, czemu chcesz wyszukiwac jakies wykwintne trunki.

Jak się nie umie pić, to tak to się kończy.

Do 50zł za litr rarytasów raczej nie dostaniesz, ale... Bols?

Opublikowano

Jak się nie umie pić, to tak to się kończy.Do 50zł za litr rarytasów raczej nie dostaniesz, ale... Bols?

Jak sie nie umie pic? Wodke pijesz dla smaku i degustacji? Watpie, ze to smakuje, skoro wiekszosc krzywi ryja po walnieciu 50tki, co dopiero 100tki.

Opublikowano

Ogarnij se kogoś kto prowadzi firmę i kup sobie wódę w jakimś euro cashu  czy na innej hurtowni zapłacisz z 4- 6 zł taniej na litrze, albo kup od złodziei za 25 zł za liter, ale to trza mieć znajomości :D a w sprawie to żubrówka albo żołądkowa. 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ogarnij se kogoś kto prowadzi firmę i kup sobie wódę w jakimś euro cashu  czy na innej hurtowni zapłacisz z 4- 6 zł taniej na litrze, albo kup od złodziei za 25 zł za liter, ale to trza mieć znajomości :D a w sprawie to żubrówka albo żołądkowa. 

Ojciec prowadzi monopolowy więc w hurtowni miałem zamiar kupować od początku :D

Opublikowano

ooo ni c***a bolsa nie polecam, pizga z opóźnieniem... pijesz pijesz i nagle urywa sie film :D

stocka najlepiej chyba w tej cenie

no chyba Ty kolezko tak pijesz ;) alkohol jest dla dobrego humoru i rozluźnienia tylko trzeba umiec pic ;)

Opublikowano

ooo ni c***a bolsa nie polecam, pizga z opóźnieniem... pijesz pijesz i nagle urywa sie film :D

stocka najlepiej chyba w tej cenie

no chyba Ty kolezko tak pijesz ;) alkohol jest dla dobrego humoru i rozluźnienia tylko trzeba umiec pic ;)

Jezeli uwazasz, ze substancje toksyczne wplywaja pozytywnie na dobry humor i rozluznienie to wspolczuje. To chyba taki owczy ped dzisiejszej spolecznosci.

Wyjasni mi ktos, czym rozni sie samogon od stocka albo jakiejs tescowej wodki? W kazdym wypadku otrzymujesz smak, ktorego raczej nie trawisz z usmiechem na twarzy i zaraz trzeba czyms zapic. Taki to dobry alkohol? Dobry moze byc sok pomaranczowy albo cola, ktora jakis tam smak ma.

Do autora. Kup najtansza wodke, syf to syf. Przynajmniej troche oszczedzisz.

@veimiK problem w tym, ze ten i ten alkohol to te same toksyny.

Twarde narkotyki tez dzialaja rozluzniajaco, wiec wnioskuje, ze dla wiekszosci tez sa dobre.

Opublikowano

-snap-

No to po kolei.

Tak, alkohol wpływa pozytywnie na dobry humor i rozluźnienie. To nie jest kwestia subiektywnej opinii, tak po prostu jest. Źródło: http://wylecz.to/pl/choroby/neurologia-i-psychiatria/jak-dziala-alkohol.html#popupClose

Czym różni się Stock od Tescowej wódki? W skrócie, jakością wykonania. Wielokrotna destylacja i tak dalej - nie znam się na tym znam tylko ogół. Koniec końców, wódka lepszej jakości oznacza mniejszego (lub brak) kaca, przyjemniejszy smak i podobne rzeczy.

Opłaca się kupić alkohol z wyższej półki.

Opublikowano

Powiem tak, najlepiej to se ziomek zrób bimber xD Najlepsze imprezy i nie jakieś podrabiane :D Ojciec prowadzi monopolowy więc powinien mieć jakieś znajome osoby które pędzą :P 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jak się nie umie pić, to tak to się kończy.Do 50zł za litr rarytasów raczej nie dostaniesz, ale... Bols?

Jak sie nie umie pic? Wodke pijesz dla smaku i degustacji? Watpie, ze to smakuje, skoro wiekszosc krzywi ryja po walnieciu 50tki, co dopiero 100tki.

Ja piję, to źle? Wódka z lodem i jazda. Alkohol to dużo bardziej złożone smaki niż Ci się wydaje i potrafiąc dobierać alkohole do jedzenia itd. to nie da się go niczym zastąpić.

Toksyny? Owszem. Tak samo jak kawa, czerwone mięso i inne rzeczy.

Wszystko dla ludzi o ile w umiarze. Odrzucanie czegoś z góry bo złe, bo fu to nic innego jak krótkowzroczność.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale jestem kasztanem xD Oczywiście chodziło mi o 0,5/50zł. Ale dobra nie ważne zdecydowałem się na stocka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...