Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z ModalQuit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje pomocy z Wiadomością hosta. Chodzi o to że przez pomyłkę zmieniłem status Trybu wiadomości na ModalQuit i teraz nie wiem jak to zmienić a nie chce formatować serwera. Czy jest jakiś sposób żeby to zmienić?

Opublikowano

Jeżeli masz dostep do query to mozesz to przez yatqe zmienic.

Jezeli serwer na sloty to powinna byc opcja w panelu

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Serwer jest postawiony na VPS więc mam dostęp do wszystkiego ale jest to mój pierwszy TS tak postawiony więc wybaczcie ale nie ogarniam wszystkiego jeszcze. Możesz mi to trochę wytłumaczyć?

-/-

Już rozumie ale brakuje mi permisji by moc to zmienić bo jestem na standardowym serweradmin

Opublikowano

Serwer jest postawiony na VPS więc mam dostęp do wszystkiego ale jest to mój pierwszy TS tak postawiony więc wybaczcie ale nie ogarniam wszystkiego jeszcze. Możesz mi to trochę wytłumaczyć?

-/-

Już rozumie ale brakuje mi permisji by moc to zmienić bo jestem na standardowym serweradmin

Musisz się zalogować jako Admin Server Query - musisz znać hasło do asq.

Opublikowano

Już wiem jak to zrobić ale gdy zmieniam to na yatqu jest że się zmieniło a nic to nie zmienia na serwerze a oczywiście próbowałem resetować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...