Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP Jungle

Hayasho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co polecacie na takie typowe mainowanie i jechanie OTP w jungli?

Na razie mam J4, ale chciałbym jeszcze jakiegoś zamiennika na sytuacje kryzysowe.

Opublikowano

może Lee Sin, Zac.

Nie polecam napewno shaco, na którym wbiłem 200k points, i gniłem w silverku xD

Zac'kiem wszedłem praktycznie do platyny, średnie early game, fenomenalny late game. Chyba jedne z lepszych ganków, polecam grać masterke thunderlord, wtedy burstujesz gościa na samym wejściu 0/18/12.

Lee Sin wymaga ogrania, albo wygrywasz albo przegrywasz. Chyba, że masz 0/3 i timek Cie kieruje - ale takie sytuacje rzadko się zdarzaja na solo queue xD

Lee Sin jest fajny w tym, że jeżeli masz 4-5 kilii w early wszystkie linie wygrywają mniej więcej to możesz smiało iśc w mawa / bc'ka / youmusa. :v

Opublikowano

Od siebie polecę Olafa, kiedyś jungla to była dla mnie czarna magia, po zakupie Olafa się do niej przekonałem.

- Slow z Q
- jako jedna z nielicznych postaci jest w stanie zadawać nieuchronne obrażenia (true damage)
- ulti zapewnia sporą wytrzymałość na obrażenia oraz niewrażliwość na niektóre efekty CC (m.in. snare/stun/slow)

- Spory Life Steal z W (Jak dołożysz itemy, trudno go zatrzymać :D)

- W Late spadek many jest praktycznie nie zauważalny (przynajmniej, przy moim stylu gry :D)

- Im mniej % HP posiada, tym szybciej bije

Opublikowano

Jak chcesz grać otp, to możesz spróbować podjąć się lee sin'a

Bardzo duży impact na early game

Mobilność

fun2 play

Wysoki skillcap

Dobry sustain

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...