Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaką grę online zagrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na samym wstępie chciałem przeprosić że prawdopodobnie wybrałem zły dział do zakładania tematu, jeżeli jest możliwość proszę przekierować mój temat do innego działu.

A teraz wracając do mojego tematu... Sami wiecie że czas niestety leci nieubłaganie, ludzie się zmieniają, starzeją itd... Niestety gry też często się nudzą, a człowiek jest chyba zbyt leniwy i lekko mówiąc znudzony by szukać czegoś nowego. Jestem troszkę starszym pokoleniem użytkowników MPC forum, jak i gier (czasem się śmieje że jeden z moich samochodów jest starszy niż średni wiek użytkowników), przez to też nie gram w takie gry jak WOW, LOL, czy WOT, a niestety Metin2, Tibia, CS 1.6 też się znudził a NFS WORDa zamknij. 

Stąd też moje pytanie, w co ja mam grać w sieci? Jestem otwarty na propozycję, każdą grę obejrzę itd...

Z góry informuję że COD, MOH, też odpadają :).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Gość Marichcje
Opublikowano

Arena Mody!

Tak bez trolla - faceci też w to grają. Średni wiek to coś koło 20 paru lat, ja już cisnę 2 lata. Mimo, że żeby mieć ciuszki to trzeba ładować w walutę, to ubierankę całkowicie można olać. Najważniejsze są statystyki własne postaci i jest wiele opcji rozwoju.

Ludzie zrażają się stroną główną i samouczkiem, które totalnie nie pokazują potencjału tej gry, bo naprawdę można się na niej świetnie bawić, w zajebistym gronie. ;) I sama się nie lubię ubierać, więc tak jak mówię - strój to sprawa dalekorzędna i trzeba parę dni pograć, by zobaczyć potencjał gierki;)

Opublikowano

jak z twoim kompem, uciagnie bardziej wymagajace gry?

Tak, spokojnie oto się nie martw i7 szóstej generacji, 16gb ram i grafika od geforce.

Arena Mody!

Tak bez trolla - faceci też w to grają. Średni wiek to coś koło 20 paru lat, ja już cisnę 2 lata. Mimo, że żeby mieć ciuszki to trzeba ładować w walutę, to ubierankę całkowicie można olać. Najważniejsze są statystyki własne postaci i jest wiele opcji rozwoju.

Ludzie zrażają się stroną główną i samouczkiem, które totalnie nie pokazują potencjału tej gry, bo naprawdę można się na niej świetnie bawić, w zajebistym gronie. ;) I sama się nie lubię ubierać, więc tak jak mówię - strój to sprawa dalekorzędna i trzeba parę dni pograć, by zobaczyć potencjał gierki;)

Troche różowo... No, ale zobacze :)

Opublikowano

Rocket League

GTA Online

Gta... Brzmi ciekawie, chyba muszę odwiedzić Empik, dawno miałem zagrać w piątkę, ale czas nigdy nie pozwalał

@Przemyslaw1 jak coś to wal z pytaniami, ja chętnie odpowiem :D

Okej, zaraz założę konto i zobaczę :). jak coś to będę pisał na PW.

:).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...