Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 300 zł

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKrzysztofnowak

A karta dźwiękowa nie będzie przeszkadzać http://www.asrock.com/mb/Intel/B85M%20Pro4/index.pl.asp mam tą płytę głowną

Będą działać, ale jak chcesz lepszą jakość dźwięku to dobrze byłoby zainwestować w jakąś kartę dźwiękową.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Będa działać bez problemu.

Właśnie w przyszłości możesz pomyśleć o lepszej karcie np:

http://www.x-kom.pl/p/58938-karta-dzwiekowa-asus-xonar-dg-pci.html

• krystaliczna czystość dźwięku
  • dobre pozycjonowanie
  • odpowiednia moc na wyjściach
  • całkiem dobre oprogramowanie sterujące funkcjami karty dźwiękowej

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

• dobre pozycjonowanie

Ta karta to prawie poziom integry. Mówiąc kartę dźwiękową miałem na myśli np. Prodigy Cube, która jest już porządną kartą.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Jeżeli jesteś tylko graczem, a nie audiofilem. To spokojnie ci integra starczy, do grania, słuchania muzyki i wgl spokojnie starczy. Słuchawki są naprawdę dobrze zrobione, a dźwięk czysty, przejrzysty ;)

Miałem, polecam. Uważaj tylko na oplot kabla, który lubi się zaginać. Ale to norma przy większości oplotów.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

• dobre pozycjonowanie

Ta karta to prawie poziom integry. Mówiąc kartę dźwiękową miałem na myśli np. Prodigy Cube, która jest już porządną kartą.

Wydaje mi się że lepiej wypada od integry zdecydowanie :)

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

• dobre pozycjonowanie

Wydaje mi się że lepiej wypada od integry zdecydowanie :)

Moze na mikrofonie. 

Jeżeli jesteś tylko graczem, a nie audiofilem. To spokojnie ci integra starczy, do grania, słuchania muzyki i wgl spokojnie starczy. Słuchawki są naprawdę dobrze zrobione, a dźwięk czysty, przejrzysty ;)

Miałem, polecam. Uważaj tylko na oplot kabla, który lubi się zaginać. Ale to norma przy większości oplotów.

Nie wiem moze jest jakas alternatywa, ale testowalem na sb0460 i na integrze, na integrze to tak troche smutno graja, nie jest zle, ale jak posluchalem z sb0460 to juz wiem ze nie wyciskam z nich nic praktycznie :D a karta za pare dych, wiec nawet nie trzeba cos drogiego, zeby faktycznie bylo lepiej. (ale jak jest taka to wlasnie jak miszor, warto wziac prodigy cube, bo to jedna juz z lepszych dziewkowek, mikrofon dostanie wielkiego boosta, a pozycjonowanie powinno byc bezbledne.)

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...