Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje społecznościowe

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Ostatnio coś tam szukałem, o lolu, wchodzę na stronę i zauważyłem stronę z turniejami, do wygrania RP skinki do ryze i jakieś boosty. Mam pytania, czy obojętnie jaki język mogę wziąć udział, jak szybko dostaję się nagrody, kto tworzy te turnieje, skąd mam wiedzieć jaki serwer, EUNE czy WEST.

Opublikowano

events.eune.leagueoflegends.com

na tej stronie masz eventy eune

i odpowiednio events.euw to turnieje z euw itd.

Riot sponsoruje RP za organizowanie turniejow, organizuja je osoby 3cie, sa oni adminami i nadzoruja je. Mozesz grac na obojetnie jakich regionach, jedynie na ESLu jest restrykcja dla graczy z innych regionow niz ten, na ktory jest przeznaczony turniej. Aktualnie eventsy dzialaja bardziej zautomatyzowanie, niz bylo to kiedys, jak kiedys sie czekalo tygodniami albo miesiacami na RP czasami to teraz zajmuje to od dnia do tygodnia, zaleznie od tego, kiedy organizator wysle wyniki. 

Gram te gowna od dluzszego czasu, ale jesli chcesz cos wygrac to musisz byc co najmniej dobry w jednej z tych rzeczy; 3v3/aram/5v5 oraz miec teamek na wysokim poziomie. Wygranie RP (dla tych slabszych teamow) polega glownie na dostaniu dobrego bracketa, jesli nie masz teamu d1+ to nawet nie probuj go4lolow, tylko staraj sie grac te turnieje u arabow typu arabian community i sg.

I taki mini tip, jak widzisz turniej (unranked to gold) to nie sugeruj sie, ze beda grac tam bobensy. Juz lepiej pojsc na taki co wyzej podalem dla wszystkich, bo w takich unranked to gold/plat to są same smurf tryhardy xD (glownie d5, ale zdarzaja sie perelki)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...