Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sytuacja

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, bo mnie w*****a to i nie wiem w jaki sposób to się stało.

Otóż poszedłem sobie rivenką na topa i trafiłem na nasusa, który po rzucenii na mnie slowa. Dostawałem slowa na całą grę. Jedynie recconect naprawiał błąd. A po powrocie znowu dostałem slowa i sytuacja się powtórzyla..

To jest jakis exploit czy k***a jakiś błąd ze strony riotu?

https://www.youtube.com/watch?v=s2pUQwLr5Qw&feature=youtu.be

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Teoretycznie chodzilo Ci normalnie i nie miales pasywa na dole, nie spotkalem sie z czyms takim, ale jesli Cie to interesuje to przegladnij fora eb/l#, moze rzeczywiscie nowy exploit (w co watpie), ale najlepiej jak najszybciej ticket do riotu wyslac z tym filmikiem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Widać, że miałeś lagi, to tyle.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

wgl film wyglada na spowolniony... w 1,25 predkosci wszystko wyglada normalnie + Twoje lagi. A jesli caly czas miales slowa od nasusa to po co mialby go rzucac znow ?:)

Opublikowano

Reszta osób z Twojej drużyny miała taki sam ms, (np kiedy szedłeś na linię koło kog mawa/taric'a).

To bardziej wyglądało na zwykłe lagi.

giphy.gif

Opublikowano

@wszyscy up

eksperci od połączenia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[oprócz autora posta o możliwym exploicie]

@topic

graficzny bug gry, te "lagi" gdzie wszyscy "przeskakiwali" to błąd graficzny który tylko ty widziałeś w grze - w momencie "skoku" postaci, postać "wracała" na miejsce na której powinna być, generalnie rzadko bo rzadko ale czasem takie błędy występują - reconnect powinien załatwić sprawę

Jedynie recconect naprawiał błąd. A po powrocie znowu dostałem slowa i sytuacja się powtórzyla..

to jest najdziwniejsze w tym wszystkim tbh

Opublikowano

Specjaliści, to nie jest nawet związane z połączeniem internetowym. Również miałem taką sytuacje, reconnect pomagał, ale po krótkiej chwili powracało. To była jednorazowa sytuacja, tylko w tej jednej gierce i błąd nigdy więcej nie powrócił. Jeśli nie będziesz go spotykał w następnych grach to olej, a jeśli jednak będzie występował to napisz ticketa do supportu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

wgl film wyglada na spowolniony... w 1,25 predkosci wszystko wyglada normalnie + Twoje lagi. A jesli caly czas miales slowa od nasusa to po co mialby go rzucac znow ? :)

Rzucał moze znowu? Ponieważ już po rec nie miałem slowa? Czego ty nie rozumiesz?

Masz lagi straszne, filmik jest spowolniony widac po kazdych postaciach kazdy wolno sie porusza....

Spójrz na płynność chodzenia kursora, czy to ci wygląda na przyspieszony filmik? Ba. Spójrz na timer...

Masz lagi, i filmik jest spowolniony xD Typical riven 0/5 

Tak k***a specjalnie modyfikowałem filmik, by zrobić was w c***a. No naprawde gratulacje...

@wszyscy up

eksperci od połączenia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[oprócz autora posta o możliwym exploicie]

@topic

graficzny bug gry, te "lagi" gdzie wszyscy "przeskakiwali" to błąd graficzny który tylko ty widziałeś w grze - w momencie "skoku" postaci, postać "wracała" na miejsce na której powinna być, generalnie rzadko bo rzadko ale czasem takie błędy występują - reconnect powinien załatwić sprawę

Jedynie recconect naprawiał błąd. A po powrocie znowu dostałem slowa i sytuacja się powtórzyla..

to jest najdziwniejsze w tym wszystkim tbh

Powiem że, to chyba nie możliwe abym to mial sam, ludzie cały czas spamili na chacie z jakiegoś tam problemu że nic nie mogą zrobić xD

I odziwo chyba tylko mój team to miał, choć może nie koniecznie. 

a169db438067.png

Specjaliści, to nie jest nawet związane z połączeniem internetowym. Również miałem taką sytuacje, reconnect pomagał, ale po krótkiej chwili powracało. To była jednorazowa sytuacja, tylko w tej jednej gierce i błąd nigdy więcej nie powrócił. Jeśli nie będziesz go spotykał w następnych grach to olej, a jeśli jednak będzie występował to napisz ticketa do supportu.

No właśnie, już pisałem do supportu. I ja posiadałem problem całą noc... leavebustery dostawałem itp. 

Opublikowano

Chodzi Ci o spowolnienie czy przeskakiwanie? Spowolniony jest cały filmik, dokładnie 1.5 sekundy trwa sekunda w tej "twojej" grze.

Nie ma opcji by nasus rzucał slowa na grę że aż zegary zwalniają xDDD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Chodzi Ci o spowolnienie czy przeskakiwanie? Spowolniony jest cały filmik, dokładnie 1.5 sekundy trwa sekunda w tej "twojej" grze.

Nie ma opcji by nasus rzucał slowa na grę że aż zegary zwalniają xDDD

Chyba jednak jest to mozliwe, filmik nie kurwaaaa jest spowolniony. Czemu wy myślicie że jest spowolniony...  W domu jak bd (jutro) obejrze grę i porównam to ze strony obserwatora i z mojej strony. 

Miałem coś podobnego i wtedy chodziło o jakieś zegary związane z procesorem, ale nie wiem czy to ten sam błąd co u ciebie, gdyż wtedy miałem go tylko ja, a mój team grał normalnie

@Edit http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3192447 Tu thread obczaj tam ktoś dał rozwiązanie do zrobienia w cmd

Dzięki 

Riot też powiedział że dopiero kilka osób zaobserwowalo ten błąd, i najlepszym rozwiązanie jest reinstall, a jutro obczaje ten temat i powiem czy faktycznie pomogło.

Opublikowano

W takim razie przepraszam za zarzuty, lecz to wygląda rzeczywiście jak spowolniony filmik.

No cóż, nerf Nasus incoming, skoro dostał buffa na spowalnianie gry.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nigdy się nie spotkałem z tym czymś, ale po obejrzeniu tego filmiku dokładnie, filmik trwa 1min i 46s , zaczyna się 15;04 więc powinien się skończyć 16;50, a kończy się 16.27. Jednak sama gra nie wygląda na spowolnioną tylko jakby były czasami przeskoki. Jak dobrze zrozumiałem to ticket już poleciał do suppa więc daj znać co odpowiedzieli.

Opublikowano

Czyste lagi i tyle.

Swoją drogą różnica 4 lvl względem nasusa, to lekka porażka

#typowaRiven

#typowyhejter 

jak masz taki lag przez całą grę i wygląda na to jakbyś grał w matrixie, to z pewnością nie ugrał byś tym żadnej lini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...