Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek do 400zł

dacool123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrych słuchawek do gry. tzn. z dobrym pozycjonowaniem, oraz czasem do słuchania muzyki. Nie wiem czy lepszy będzie 5.1 czy stereo. Myslałem nad roccat kave xtd 5.1 lub hyperx cloud. Jedni mówią, że 5.1 daje dobre pozycjonowanie a inni, że samo dobre stereo wali to 5.1 na nogi. Jestem bardziej przekonany do hyperx cloud. Jeżeli trzeba podajcie do modelu słuchawek kartę dźwiękową, bo moja jest beznadziejna. Zgóry dziękuje

Opublikowano

Cloudy zdecydowanie.

http://www.x-kom.pl/p/190028-sluchawki-przewodowe-hyperx-cloud-headset-czarne.html

Wyjątkowo wygodne, świetna jakość wykonania, przydatne dodatki, świetne brzmienie muzyki, Lekkie, dający się odłączyć mikrofon.

Powiedz ile chcesz wydać na kartę? Ma być na PCI czy na USB?

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Nie ma po co kupować na siłę słuchawek za 400 zł. Zakładam, że jakimś audiofilem nie jesteś. HyperX Cloud I spokojnie wystarczą. Nie opłaca się kupować osobnej karty dźwiękowej, bo nie odczujesz za dużej różnicy. Zauważysz ją natomiast podczas nagrywania dźwięku mikrofonem.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

HyperX Cloud I (koniecznie jedynki), nie znajdziesz nic lepszego, chyba ze masz juz karte dzwiekowa, o co mi chodzi? Ano, ze calkiem inaczej, duzo lepiej i lepiej pozycjonowaly mi hyperx na sb0460 (karta za pare dych na rynku wtornym), niestety teraz lezy na polce, bo na plyte nie bardzo mi juz wejdzie (nie wazne) i uzywam integry, przecietnej, ale dzisiejszej i nie ma porownania, nawet sam fakt ze na sb0460 moglem dac gloscnosc w winddzie na 100 i miec maly glosnik, sredniej jakosci ale filmik z kolezanka czy cos szlo obejrzec :D 

Sam planuje zbierac na prodigy cube i tobie tez to zalecam. (tyle ze to koszt 350zl)

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...