Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 strony w eq problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Po dodaniu 4 stron eq gdy próbuję przenieść broń, zbroje do 3 lub 4 eq to nic się nie dzieje słychać tylko dźwięk jakbym ją ubierał ale tak też się nie dzieje, a gdy przerzucam tam np. Fryz, Potki itp... to normalnie działa. Wszystko pododawane dobrze bo sprawdzałem po 3 razy. Syserr też czysty. Limit dla osoby która pomoże mi to naprawić, client od Lajka Final Version.

Binke na pewno dobrze zrobiłeś ?

Niby 1 linijka a wiele znaczy :P

Podeślij syserr clienta.

^,--.^

Opublikowano

Siemka. Po dodaniu 4 stron eq gdy próbuję przenieść broń, zbroje do 3 lub 4 eq to nic się nie dzieje słychać tylko dźwięk jakbym ją ubierał ale tak też się nie dzieje, a gdy przerzucam tam np. Fryz, Potki itp... to normalnie działa. Wszystko pododawane dobrze bo sprawdzałem po 3 razy. Syserr też czysty. Limit dla osoby która pomoże mi to naprawić, client od Lajka Final Version.

Podeślij syserr clienta.

Syserr:

1203 21:54:00756 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
1203 21:54:06897 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1203 21:54:20112 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3

Inventorywindow.py

http://pastebin.com/5zi9chVJ

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano

Podeślij syserr clienta.

Syserr:

1203 21:54:00756 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
1203 21:54:06897 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1203 21:54:20112 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3

Inventorywindow.py

http://pastebin.com/5zi9chVJ

Napisz na GG. Pomogę ci.

^,--.^

Opublikowano

Działa all, po prostu jestem ślepy okazało się że w exchange.cpp nie zmieniłem jednej cyferki  :yay:

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...