Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na Metin2PL

SkyWaY..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać czy działą coś na PLu

Najlepiej jakis mobber, mod czy cso takiego wiec że m2bob dziala, ale cos za free

Opublikowano

Odkąd kamermod nie trybi, to ciężko coś znaleźć, wiec jak co znajdziesz to daj znac.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Kamermod śmiga przecież

Nie, gameguard wykrywa hacki.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

powiedzcie mi dokladnie jak go wypakowac i co zrobic

Uczeń
Opublikowano

Wklejasz instalke MOD'a to folderu z metkiem po czym instalujesz i odpalasz przez Metin2_Launch

Opublikowano

mam do was pytanie. jak zmienić w tym programie by ruch był płynny ? jak biegnę to co 2-3 sec wykonuje taki dziwny ruch  nogami jakby się przycinał czy coś ale u innych tego nie widać 

Opublikowano

Tak sie dzieje przez zwiększenie predkosci ruchu w kamermodzie. jezeli to wyłączysz to postać chodzi normalnie. nie wiem czemu to słuzy domyslam sie ze po to by nie cofało postaci jak chodzi za szybko. ale w niczym to nie przeszkadza ;)

😅

Opublikowano

nie zwiększam do 200 tylko choćby do 140 i to samo jest. mi nie przeszkadza,lecz inni też pewnie to widzą :( a co do pele jest jakaś opcja do zwabiania z większej odległości ? bo tylko tych wabi co są bliziutko  i z opóźnieniem czasowym :( A metin 2 mod pl to inaczej kramer czy kramer to trochę inny program ?

Opublikowano

Co do pele to robisz tak  w modzie na pasku klikasz ta ikone opcje ( te dwie takie zębatki ) później bierzesz zakładkę różne ostatnią

tam masz

mobber opóźnienie - wpisz 3

mobber dystans - wpisz 9999

następnie na pasku kliknij ta pelerynke - aktywuj przyciąganie potworów. To tyle B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...