Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa m2boby na jednym komputerze

zuBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest mozliwosc uruchomienia dwoch m2bobow na jednym komputerze? Moj komp uciagnie wiecej niz 6kont i szkoda marnowac tego potencjału. Slyszalem.cos.o virtual box ale czy to zda egzamin?

Opublikowano

Tylko, że będziesz musiał mieć opłacony dwa razy abonament, jak chcesz odpalic m2boba jeszcze na wirtualnej maszynie.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Dwa abonamenty(konta) to raz, możesz spróbować też programem Sabdboxie. Łatwy program, wystarczy kliknąć prawym i wybrać opcję uruchom w piaskownicy. :)

­

Opublikowano

Tak, zdaje sobie sprawe z tego ze musialbym kupic 2 premki. A jesli stworzylbym wirtualny pulpit w win10 zdalo by to egzamin?

Opublikowano

Nie nie i nie żadne Vps'y, Dedyki i virtual boxy tylko i wyłącznie komputer! Kupujesz 2 premki robisz 2 foldery i wszystko elegancko śmiga wiem bo sam leciałem na 2-3.

Opublikowano

Nie nie i nie żadne Vps'y, Dedyki i virtual boxy tylko i wyłącznie komputer! Kupujesz 2 premki robisz 2 foldery i wszystko elegancko śmiga wiem bo sam leciałem na 2-3.

2 foldery robisz hahahahahahahah a to dobre idę po popcorn  dobra komedia z tym użytkownikiem sie czykuje.Co do 2 m2bob na jednym kompie tylko virtualbox lub na  innym kompie odpalasz ale tka czy siak musisz kupic 2 boby

/niereg. sygna

Opublikowano

co mi wiadomo to mozna odpalic ile sie da ile ramu styknie przynajmiej jak kiedys tak bylo nie wim w czym problem chyba ze cos sie zminilo albo wersia free (moze sa programy co rodziela widowsa i wysylaja ta sama nazwe komputera i widowsa do m2boba i sie uruchamiaja (ze tak to ujme))

Opublikowano

2 foldery robisz hahahahahahahah a to dobre idę po popcorn dobra komedia z tym użytkownikiem sie czykuje.Co do 2 m2bob na jednym kompie tylko virtualbox lub na innym kompie odpalasz ale tka czy siak musisz kupic 2 boby
Dlaczego piszesz takie głupoty, skoro nawet na stronie m2boba pisze że aby uruchomić więcej niż 6 klientów m2boba wystarczy że kupi się premium 2 razy, a same m2boby będą w osobnych folderach? Nie potrzeba żadnej wirtualnej maszyny, można sobie kupić cyberghosta co najwyżej jak ktoś chce sobie zmienić ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...