Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mpc -niszowe forum?

kiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem,ze po pewnych wpakach to forum upadlo.Pewnie powiecie,ze to moja subiektywna opinia.Wiec ciekawi Mnie ilu uzytkownikow tak napisze lub inaczej.???

Opublikowano

Nie upadło, nadal jest największym tego typu forum w PL ;) chociaż faktycznie użytkowników jest mniej, ale to raczej wynika z powstania alternatywnych 'miejsc' w internecie gdzie się ludzie pojedynczo rozchodzą :v

222.gif

Opublikowano

Napisałeś ten temat w pół do  szóstej nad ranem, rozumiem ze to jakiś problem natury egzystencjonalnej? Forum upada z wielu róznych powodów ale jeden najwazniejszy jest taki ze wyzsza instancja ma po prostu wyjebane, juz pomijając sprawy typu banowanie za kazdy przejaw trollingu co kiedyś w ogóle nie do pomyślenia było, tworzenie kółek wzajemnej adoracji w grupach które miały pełnić okresloną role na forum,  no i też przypływ nowych prospectów którzy probują zaistnieć na wszelkie sposoby, tworząc jeden wielki burdel którego nikt nie może ogarnąc. Nie bede mówił ze wazne stanowiska są poobsadzane nieodpowiednimi osobami bo nie w tym rzecz, jak dostajesz moda to dostajesz c***a w gardło i nic zrobic nie mozesz bo walczyłeś o plakietke/uprawnienia  a jak sie coś nie spodoba wyżej to lecisz zanim zdązysz mrugnąc okiem. Brak konsekwencji i jaj do podjęcia odpowiednich kroków u Makina też jest widoczny bo forum sie sypie, statystyki coraz nizsze a ten siedzi jak te widły w gnoju, no ale mam nadzieje ze się myle.

Gość Marichcje
Opublikowano

Było pisane, że moderatorzy to gimnazjaliści z problemami i ja myślę dokładnie tak samo. Dlatego szanuję ludzi, którzy mają więcej niż 16 lat i chce im się wszystko ogarniać, zwłaszcza wśród lizodupów, którym się wiedzie lepiej od nich w tej społeczności. 

Hmm banowanie za trolling to też idiotyzm. To znaczy rozumiem wątek typu "waliłem przed kolegą na skype, spuściłem się na klawiaturę laptopa cioci, co zrobić, help, plz" to troszku przegięcie, ale taki Risen to w sumie nawet zabawny był;/ 

Jestem od niedawna, lecz raz na jakiś czas tu zaglądałam i z perspektywy cichego stalkera wyglądało wszystko lepiej, profesjonalniej. 

Forum nie upada - nie może, ponieważ nie ma konkurencji. 

Opublikowano

Było pisane, że moderatorzy to gimnazjaliści z problemami i ja myślę dokładnie tak samo. Dlatego szanuję ludzi, którzy mają więcej niż 16 lat i chce im się wszystko ogarniać, zwłaszcza wśród lizodupów, którym się wiedzie lepiej od nich w tej społeczności. 

Hmm banowanie za trolling to też idiotyzm. To znaczy rozumiem wątek typu "waliłem przed kolegą na skype, spuściłem się na klawiaturę laptopa cioci, co zrobić, help, plz" to troszku przegięcie, ale taki Risen to w sumie nawet zabawny był;/ 

Jestem od niedawna, lecz raz na jakiś czas tu zaglądałam i z perspektywy cichego stalkera wyglądało wszystko lepiej, profesjonalniej. 

Forum nie upada - nie może, ponieważ nie ma konkurencji. 

Trzeba miec bogata wiedze o kolorach. Niepotrzebna jest konkurencja, by upasc.

Nalezy spojrzec troche szerzej. Aktywnosc spada nie tylko z powodu moderacji i jej poczynan.

Sporo uzytkownikow wchodzi tylko, by znalezc cos, co ich interesuje i wychodzi. To cala ich aktywnosc.

Inni, stali bywalcy, zapewne dorosli. Maja jakies swoje obowiazki i przesiadywanie na forum sie znudzilo. 

To jest raczej oczywiste, ze nikt tu nie bedzie siedzial przez 20 lat.

Centralny Wojskowy Klub Sportowy „Legia” Warszawa (CWKS „Legia” Warszawa) – wielosekcyjny polski klub sportowy z siedzibą w Warszawie, założony w marcu 1916 w Kościuchnówce (niedaleko Maniewicz na Wołyniu) jako "Drużyna Sportowa Legia". Reaktywowany po zakończeniu I wojny światowej w Warszawie 14 marca 1920.

Opublikowano

Nie upadło, nadal jest największym tego typu forum w PL ;) chociaż faktycznie użytkowników jest mniej, ale to raczej wynika z powstania alternatywnych 'miejsc' w internecie gdzie się ludzie pojedynczo rozchodzą :v

nie jest 

już csh jest większe

pod względem tematów to może jest większe, ale na csh jest więcej osób jak na taki content jaki tam jest

Opublikowano

nie jest 

już csh jest większe

pod względem tematów to może jest większe, ale na csh jest więcej osób jak na taki content jaki tam jest

Liczy sie jakosc, nie ilosc. Jakosciowo mpc przebija wszystko fora w Polsce.

Centralny Wojskowy Klub Sportowy „Legia” Warszawa (CWKS „Legia” Warszawa) – wielosekcyjny polski klub sportowy z siedzibą w Warszawie, założony w marcu 1916 w Kościuchnówce (niedaleko Maniewicz na Wołyniu) jako "Drużyna Sportowa Legia". Reaktywowany po zakończeniu I wojny światowej w Warszawie 14 marca 1920.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...