Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Czy jest jakiś Clientless do csro? Chce sie pofarmić na ongach ale nie moge bo mam strasznie słaby sprzęt... Wiec potrzebuje jakiego sminimalizatora lub własnie Clientlessa. prosze o odp

Pzdr

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Elo. Czy jest jakiś Clientless do csro? Chce sie pofarmić na ongach ale nie moge bo mam strasznie słaby sprzęt... Wiec potrzebuje jakiego sminimalizatora lub własnie Clientlessa. prosze o odp

Pzdr

Nie ma, bynajmniej nic nie znalazłem.

Opublikowano

A jest moze jakiś ogólny, standardowy program co obniża pochłanianie przez gry ramu?

Gdy farmiłem się na zszc wszystko szło okey, komp chodził spokojnie lekko zamulony. A przy csro na prawie najniższych wymaganiach tak muli, że czasem po prostu error wyskakuje już przy logowaniu..... :(

Opublikowano

A jest moze jakiś ogólny, standardowy program co obniża pochłanianie przez gry ramu?

Gdy farmiłem się na zszc wszystko szło okey, komp chodził spokojnie lekko zamulony. A przy csro na prawie najniższych wymaganiach tak muli, że czasem po prostu error wyskakuje już przy logowaniu..... :(

Bo privaty, mają mniejszcze wymagania, nie mają tych gameguardów itd.

Admin Cienia
Opublikowano

Kilo kartofli miał jakiegoś cl'a do csro, własnej roboty jeśli się nie mylę. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hmm.. Jest możliwość żeby któryś z was podał mi linka do tego lub powiedział gdzie to mniej wiecej jest na forum żebym mógł się z skapnąć?

Opublikowano

hmm.. Jest możliwość żeby któryś z was podał mi linka do tego lub powiedział gdzie to mniej wiecej jest na forum żebym mógł się z skapnąć?

Napisz do kilo, może Ci odpisze, jeżeli ma czas.

Opublikowano

No tak, ale jak zmienie na tą bardzo małą, trudno jest mi poruszać się po kompie , po internecie, ale i tak bardzo laguje np. internet wlacza sie wtedy 15min....

Jak własnie zawsze farmie to na low, ale jak np. brat chce wejsc na chwile to nie może bo komp jest cały zalagowany i sie skarży, dlatego jest mi ten clientless potrzebny.. napisze do kilo , może mi pozyczy xD

@Edit

Mówi, że nie da bo jakis opcode pozmieniam jak ja nawet nie wiem co to jest...

Temat można zamknąć -.-

Serdecznie dziękuję za "pomoc".

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...