Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop kart okey

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dropka 35 lvl eq +9 skille P na plu tortuga gdzie dropić wten czas karty okey

- m2 dzikusy

- pustynia

- seongryong

- chunjo

xD

Opublikowano

Skoro skille na P, i jeśli eq w miare dobre to polecam v1.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

brak buffa :-(

Buff i tak ci będzie kiedyś potrzebny, więc możesz już go po mału robić i expić w v1. Na szponach bierz póki co kilka grupek i do ściany wybijaj, skoro masz aure na P to moby będą szybko padać, więc i tak ilość wybijanych mobów będzie spora.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zdecydowanie v1 lub loch małp trudny w komnacie lorda tylko, że tam buffa musisz mieć, ale event trwa długo także w ten weekend wyexp buffa w v1 a następnie możesz spróbować w Lochy małp. Te miejsca które wymieniłeś są słabą opcją dla dropu Kart.

Opublikowano

Komnata Lorda,ale co do samego eventu to GF poleciało po bandzie ;D i do zeszłego roku drop okeyek jest niemalże zerowy :)

Pan UP,pozderki za avatara :D

Opublikowano

Komnata Lorda,ale co do samego eventu to GF poleciało po bandzie ;D i do zeszłego roku drop okeyek jest niemalże zerowy :)

w tym roku jest lepszY?

xD

Opublikowano

W tym roku nie opłaca się dropic okey kart

Lepiej robić już te prezenty świąteczne, na bocie 1 prezent robisz z 4/5 minut

Opublikowano

w tym roku jest lepszY?

Tegoroczne okeyki to parodia,zmniejszyli drop myślę że o 90%,a zgarnięcie złotej czy nawet srebrnej skrzyni graniczy z cudem.

Tak jak Pan up mówi,ustawiasz legalnego AutoŁowce 1lvl w m1 i zostawiasz postać,ja tym botom daje dropić do 15 skarpet-i nie mam problemu z kasacją kont :)

Opublikowano

Dzisiaj po przewie technicznej poprawili drop Okeyek i jest całkiem przyzwoicie. Informuję, gdyby ktoś jeszcze nie wiedział ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...