Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro/Makro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę napisać bota macro/makro? Nie wiem jak to mam wytłumaczyć, chodzi mi o to że chce bota macro, który klika w inne miejsca. Nie chce żeby myszka strzalka chodziła ruchowo i klikało. Chce żeby klikało tak jak by bez myszki. Posiadam Pulover's Macro Creator i AutoHotKey.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Na początek zdradź nam czy chcesz zrobić bota do gry przeglądarkowej czy do takiej co się instaluje.

lol a jaki to ma związek?

Jak mogę napisać bota macro/makro? Nie wiem jak to mam wytłumaczyć, chodzi mi o to że chce bota macro, który klika w inne miejsca. Nie chce żeby myszka strzalka chodziła ruchowo i klikało. Chce żeby klikało tak jak by bez myszki. Posiadam Pulover's Macro Creator i AutoHotKey.

Zapoznaj się z WinAPI

Opublikowano

Taki że boty do gier przeglądarkowych robi się zupełnie inaczej niż do gier "stacjonarnych". Przykładowo najpopularniejsze narzędzia do botów do gier przeglądarkowych dostarczają biblioteki ie.au3, ff.au3 i winhttp.au3 języka Autoit. Są bezużyteczne w grach nie-przeglądarkowych.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Taki że boty do gier przeglądarkowych robi się zupełnie inaczej niż do gier "stacjonarnych". Przykładowo najpopularniejsze narzędzia do botów do gier przeglądarkowych dostarczają biblioteki ie.au3, ff.au3 i winhttp.au3 języka Autoit. Są bezużyteczne w grach nie-przeglądarkowych.

On chce

Macro/Makro

, a nie żaden bot.  WinAPI możesz sobie klikać wszędzie nawet w apliakcjach na fullscreenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...