Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry z eventem świątecznym

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;) szukam gry via www z eventem swiatecznym gdzie grajac od 1lv nie bede daleko za topka :P

bo tak big bang empire, hero zero, gladiatus odpadaja bo lv sa wysokie. chyba ze otowrza nowy server :) albo w innym kraju 

moze ktos zna jakas gre? 

gry typu ikariam mnie nie interesują :D

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Skoro mówisz o gladiatusie to może zainteresuje Cie Battleknight.

Podobne ale bardziej rozbudowane i tak naprawdę gra się zaczyna jak wchodzisz do jakiegoś zakonu.

Co do eventu nie wiem jak tam jest, ale gram na 25s. i nie ma zbyt wielu "rycerzy" jak się potrafi to i do topki można w zasadniczo krótkim czasie wejść.(jak an tego typu gre)

Co do polecenia z dzialu "via www" to może zobacz margonem? Do topki szybko nie wejdziesz :P Za to jak będziesz z kimś grał od przysłowiowego zera to może być ciekawie :D

Dark orbit jeśli Ci odpowie tego typu gra to śmiało możesz tam śmigać, ja jej nie polece bo gra mi zwyczajnie nie siada ale próbowałem grać ;)

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Margonem można wejść do topki grając cały dzień. Mam konto 31 lvl eq dobre i 6mnl kasy. 

Co? xD

TO chyba na jakimś bardzo świeżym serwerze. Mój kumpel gra jakies 5 lat i jest top 10 na serwerze Kattaha :P

Nie opowiadaj ludziom bajek, że w margo do topki sie szybko wchodzi nawet jestli korzysta się z IS :P

A jeśli chodzi o gry z dobrymi eventami i małym rankingiem to najlepiej jakieś świerze gry, które dopiero wypuszczono. Bo na innych są tzw. "Starzy wyjadacze" i oni kreują grę na serwerach :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Siemka ;)

polecam Ci poczekać około tygodnia czasu bo wychodzi niebawem nowa gierka :D w której testach brałem udział :) bardzo fajna i podobnego typu jak gladiatus sfgame battleknight itp.

lecz jest kilka rzeczy które ją wyróżnia i wybija na tle tych wymienionych :D

więcej info o tej gierce już niebawem wstawię reklame w nowym temacie ;) od razu mówię to nie moja gra i nie jestem na niej adminem/modem itp. po prostu chcę żeby gra się wybiła bo ma potencjał i gra się bardzo fajnie :D

Opublikowano

Siemka ;)

polecam Ci poczekać około tygodnia czasu bo wychodzi niebawem nowa gierka :D w której testach brałem udział :) bardzo fajna i podobnego typu jak gladiatus sfgame battleknight itp.

więcej info o tej gierce już niebawem wstawię reklame w nowym temacie ;) od razu mówię to nie moja gra i nie jestem na niej adminem/modem itp. po prostu chcę żeby gra się wybiła bo ma potencjał i gra się bardzo fajnie :D

poczekam i z miłą chęcią zagram :) 

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Siemka ;)

poczekam i z miłą chęcią zagram :)

polecam poczekać bo warto :D :D najlepsze jest to że projekt i grę prowadzi polak programista który słucha rad graczy co zmienić co dodać itp. :) a to jest rzadkością na obecnym ryku z tego co widzę ;) wiadomo jak w każdej grze jest waluta premium ale z tego co widziałem na testach to żeby być w topce nie trzeba wydawać kasy ponieważ wszystko można osiągnąć w grze ;) nawet tą walutę premium :) a waluta premium nie jest jakaś droga a więc jeżeli ktoś bd zainteresowany to wyda zaledwie "jakieś grosze" w porównaniu do innych gier w których aby być w top trzeba wydawać dość spore pieniądze jak na naszą sytuację w Polsce ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...