Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta wot.

Maxcheating

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 3 obrazku już mi się nie chciało szukać jakie masz czołgi. Nie prościej było by krótko zwięźle opisać jakie masz czołgi? Zdjęcia daje się tylko dodatkowo by ktoś zainteresowany mógł sobie posprawdzać dokładniej. Jak dobrze aukcje opiszesz itp. to możesz pewnie więcej niż 30 zł zarobić bo masz tam IS-7 z tego co widziałem.

Nie szukałem czy masz premki bo na obrazkach szukać co jest a co nie, potem się zapomni co było 5 obrazków wcześniej i na nowo sprawdzać, to naprawdę szkoda czasu.

Ja nie wiem nie ma jakiegoś wzorca jak powinno się o wycenę pytać? Moder?

Ja bym napisał:

W garażu:

- Głównie premki (ale tak od 5 poziomu) i te z wyższych poziomów wypisać (zwięźle).

- Jak masz gdzieś dobrze rozwiniętą załogę to też warto opisać.

- jak kamuflaż kupiony za złoto to też (ale na wyższych premkach nie tych z 3 tieru).

Wybadane/do kupienia:

- Zwięźle opisać tylko to co warte uwagi (wyższe poziomy np. od 8 tieru w zwyższ).

Kredyty/Złoto/WN8 itp.

- Tu bym dał np. 1 screen.

No i dodałbym:

- Konto było banowane? Jak tak to za co. Grałeś na cheatach? Choć tu zazwyczaj nikt prawdy nie napisze.

Mając takie dane można doradzać, a tak poszukajcie sobie i wyceńcie mi konto, to max 30zł i nie więcej! Przeglądając alledrogo, na konto gdzie są tylko obrazki podane to bym nawet oka nie zawiesił na dłużej.

Opublikowano

Jedna przeciętna dycha i zero premek. Może te 40 złotych dostaniesz, o ile ktoś to kupi.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...