Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hostingu żeby stworzyć serwer jednak nie wiem gdzie wybrać bo jest tego pełno 

Najlepiej jak by hosting miał możliwość stworzenia items shopa i ofc żeby host był stabliny

@Edit Jeszcze muszę się dowiedzieć na jakim hoscie będę mógł instalować mody

Opublikowano

Pukawka.pl - szczerze polecam, testowałem i polecam.

Podaj ile byś na oko chciał osób na serwerze, bo to też jest potrzebne.

Opublikowano

bierz pukawke albo lvlup

bo to dobre i sprawdzone hostingi. ( obsługują również własne silniki, w tym mody )

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ja osobiście pukawki nie polecam. Miałem z nią same problemy. (Przenoszenie na gorszą maszynę bez poinformowania o tym, samoistne wyłączanie się serwera, itp.)

Polecam jednak hosting lvlup.pro, ponieważ świadczy on usługi bardzo wysokiej jakości (zarówno serwery minecraft, VPSy jak i hosting www).

baner2.png

Opublikowano

Jeżeli spodziewasz się sporej ilości osób oraz chcesz mieć własnego ts to polecam ci brać na lvlup i odrazu vps (Jeżeli wydatki ci pozwolą to bierz KVM) jeżeli jednak nie to bierz normala i debian 8 odrazu... to nie takie trudne.

Opublikowano

Ja ze swojego doświadczenia polecam abyś wybrał hosting VPS. Nic Ci nie da pewnej niezawodności, a tym bardziej hosting. 

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...