Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] xAppleCraft

Steamy14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xAppleCraft

rifwKzV.png

» IP serwera: xapplecraft.yfun.pl

» Wersja serwera: 1.7.2

» Typ serwera: EasyHC

» Ilość slotów: 50

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

jAT5JdW.png

Spawn!

post-1111373-0-69145500-1480628328_thumb.png

Enchant!

post-1111373-0-96742900-1480628397_thumb.png

Vip-Svip

post-1111373-0-04738800-1480628516_thumb.png

post-1111373-0-58866700-1480628549_thumb.png

Drop

post-1111373-0-12972600-1480628671_thumb.png

Gildia

post-1111373-0-44125900-1480628748_thumb.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

/pomoc

/drop

/gildie

/vip

/yt

/sklep

/efekt

/itemy

GSJxFJ2.png

Administracja xAppleCraft zaprasza wszystkich wojowników na serwer :)

Co dziennie event o godzinie 19:30

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Witam. Dziękuję za wyrażenie swojego zdania :) jednak server jest typu easyhc zrobiony bardzo dobrze. Jeżeli Ci nie odpowiada to bym prosił nie komentować takiego typu servera, a jeżeli chcesz komentować to proszę o komentarze na poziomie... ps komentarze na temat prezentacji są zbędne... ponieważ jest ona zrobioną schludnie ale wszystko co ważne jest w niej umieszczone.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Dziękuję za wyrażenie swojego zdania :) jednak server jest typu easyhc zrobiony bardzo dobrze. Jeżeli Ci nie odpowiada to bym prosił nie komentować takiego typu servera, a jeżeli chcesz komentować to proszę o komentarze na poziomie... ps komentarze na temat prezentacji są zbędne... ponieważ jest ona zrobioną schludnie ale wszystko co ważne jest w niej umieszczone.

Pozdrawiam.

I jest na pierdyliardzie innych serwerów więc po co następny. Daruj sobie. 1/10.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Proszę mi odpowiedzieć, dlaczego komentujesz server który Cię nie interesuje, dla mnie to mija się z celem... prosiłbym o komentarze na wyższym poziomie... i prosiłbym jeszcze o komentarze od osób ktore maja coś do wniesienia na temat servera

Pozdrawiam :).

Opublikowano

Jak był by na 1.10.2 lub 1.11 to bym z chęcią wbił. Tak jest to jeden z 10 tysięcy takich serwerów "dopracowanych", każdy jest na wersję 1.7.x-1.8.x i każdy jest easyhc wymyśl coś kreatywniejszego. Do tego na nowsze wersje rozwijajmy się, a nie stójmy w miejscu :)

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Proszę mi odpowiedzieć, dlaczego komentujesz server który Cię nie interesuje, dla mnie to mija się z celem... prosiłbym o komentarze na wyższym poziomie... i prosiłbym jeszcze o komentarze od osób ktore maja coś do wniesienia na temat servera

Pozdrawiam :).

Ten typ serwera mnie interesuje. Ten konkretny serwer okazał się być rozczarowaniem. NA jego temat mam do powiedzenia to, że odradzam graczom stratę czasu.

images.jpg

Opublikowano

Niestety, ale ten serwer jest że tak powiem byle jaki.

Po 1 spawn, który na sam widok mnie przegania. To jest dosłownie 5 minut roboty.
Po 2 Kolejny nędzny EasyHC z tymi gildiami... Serio ? Nie znudziło ci się to?
Po 3 1.7 - czemu chociaż nie 1.8/1.9 ?

Także no, jest masakra. 

Opublikowano

Witaj.
A więc. Serwer nie rózniący się rozgrywką niż inne 1000 takich w Polsce. Spawn raczej też nie przyciąga uwagi jest lekko ujmując słaby. Wygląd chatu też pozostawia wiele do życzenia a także ilość graczy.

Poza tym VIP, EasyHC. Wymyśl coś co będzie ten serwer różniło wtedy chętnie wejdę po raz kolejny :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...