Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JBL E50BT - czy warto?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuję bezprzewodowych słuchawek nausznych, ogólnie będą służyć do słuchania muzyki podczas biegania, ćwiczeń, czy gdzieś w drodze. Zatrzymałem się na tym modelu: http://www.komputronik.pl/product/235486/j...&qrtc_pos=1

Czy w tej cenie warto? Czy może jest coś lepszego? Od razu mówię, że moje ucho jest strasznie wrażliwe, jeżeli chodzi o czysty i dobry dźwięk z głośnika, nie trawię czegoś słabego.

Opublikowano

Moje doświadczenie.

Zbyt wielkie do biegania i nie polecam biegać z kablem i nie używać go z kable aux bo łatwo jest go uszkodzic.

dźwięk nie jest też fajny bo basa nie maja (przynajmniej moje) i brakuje wysokich tonów.

Ja bym polecał raczej coś innego.

Opublikowano

Ja bym osobiście dopłacił do droższych. Nawet te za ~500 zł dźwiękiem mnie odstraszają.. nie mówiąc już o wygodzie itd... Najlepiej gdybyś dozbierał do Bose QC35 (nauszne) czy chociażby do nieco tańszych Bose QC30 (douszne). Dźwięk dobry, nie mówiąc już o wykonaniu. Model QC25 (starszy) był jednym z najlepiej sprzedających się z tych powyżej 1000 zł nie mówiąc już o tym, że jego aktywna redukcja hałasu miażdżyła każde inne słuchawki z tą opcją. Od siebie polecam.

Opublikowano

Nie nie nie i jeszcze raz nie, kupiłem ten syf rok temu za 500zł, po 2 miesiącach dwa głośniki z prawego ucha przestały działać a po kolejnych 2 tygodniach cała prawa strona nagle przestała działać pomimo tego że słuchawek używałem tylko w studiu, dałem na gwarancje jednak znowu tym razem lewa słuchawka zaczyna mi wysiadać, dobrze że chociaż mam gwarancję.

Powiem tak, dopłać kilka stówek i kup sobie jakieś porządne seenheisery, przynajmniej będziesz miała gwarancje że słuchawka z niewyjaśnionych przyczyn nie zacznie ci się psuć. 

00831718866390289451.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...