Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Windows 7 Service pack 1

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam zamiar kupić h1z1 lecz przed kupnem wolę to przetestować więc poprosiłem kolege o pozyczenie konta steam.

Wszystko pięknie zakładam konto i myśle zaraz sobie zagram w h1z1 i tu nagle wyskakuje error Needs Windows 7 service pack 1 platform update poszperałem troche i sprawdziłem czy mam ten service pack 1 i tak mam.No to spróbowałem go z update

https://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=36805 i jak włączam to non-stop trwa wyszukiwanie aktualizacji.Dodam ze próbowałem naprawiac pliki windowsa (windows mam orig alny tyle że jest pożyczony od mojej siostry)

Opublikowano

@sewaaa a przeczytałeś dokładnie jak należy to zrobić? Rozumiem, że nie udało Ci się zainstalować tych aktualizacji czyli musisz uruchomić ponownie komputer i od razu po uruchomieniu przystąp do instalacji wymienionych aktualizacji.

Opublikowano

@sewaaa a przeczytałeś dokładnie jak należy to zrobić? Rozumiem, że nie udało Ci się zainstalować tych aktualizacji czyli musisz uruchomić ponownie komputer i od razu po uruchomieniu przystąp do instalacji wymienionych aktualizacji.

ależ tak zrboiłem i nic dalej to samo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...