Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikser głośności w Windowsie XP

Atlantir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie czy jest jakiś program który dodaje mikser głośności taki jaki jest w Win 7 itd. W sensie że można przyciszyć Np. Chroma a  Winampa dać głośniej ? Pytam się dlatego że Win. Xp jest Zbyt stary i w tamtych czasach o tym nie pomyśleli a nowy Windows dużo kosztuję a akurat na nowy komputer zbieram to już tam dokupię a po jakiś mikser nie będę paru setek płacił ;/.

Opublikowano

1. Nie używaj Chrome w XP bo nie jest wspierany

2. Zainstaluj wspierany system np Linux Ubuntu bo XP nie jest wspierany i ma dużo błędów i luk

Aby wyciszyć dźwięk kliknij drugim przyciskiem myszki na kartę i kliknij "Wycisz kartę"

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Tak jak pisałem nie mam zamiaru instalować Linuxów itd. wolę poczekać te pół roku do nowego kompa wtedy będę miał nowy System a tutaj nie chcę go instalować ponieważ od nowa sterowników ciężko by było szukać z czym już miałem problem. Ale poza tym nie prosiłem o wyciszenie karty tylko programu np. Żeby Winampa słychać było na Full a np. LoL`a nie .

Opublikowano

Nie będziesz raczej miał takiej możliwości, XP nie wspiera tego sposobu sterowania i zarządzania dźwiękiem czasami wspierają sterowniki i mikser do karty ale to zależy od karty dźwiękowej. . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...