Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Classic

GCrXYT5.png

» IP serwera: postapocraft.ench.pl

» Wersja serwera: 1.8.8

» Typ serwera: Klasyczny survival

» Ilość slotów: 30

Żadnych gildii, prac, pieniędzy, dropu z kamienia itd.

Zwykły, klasyczny minecraft. Zapraszamy do wspólnej gry.

Właściciel:

WaForg

g0PxgIu.png

Żadnych zdjęć, ani szczególnego opisu, bo co tutaj pisać? Spawn to kilka tabliczek i tyle. Czytasz i idziesz grać. Tak po prostu.
Opublikowano

Classici to były modne może kiedyś, dlaczego zamiast iść do przodu, cofacie się?

Opublikowano

Classici to były modne może kiedyś, dlaczego zamiast iść do przodu, cofacie się?

Po prostu znudziły mi się te easy dropy i te inne. Chciałbym wrócić do korzeni.

Opublikowano

Nie jestem hejter czy coś ani nic ale ludzie lecą na nowości :D a survial jest nudny, skoro można robić tysiąc innych rzeczy po co grac zwykłego minecrfta :D pomysł sam w sobie nie jest zły dobrze kombinujesz aczkolwiek nie w tą mańkę ale życzę powodzenia 

Opublikowano

Nie jestem hejter czy coś ani nic ale ludzie lecą na nowości :D a survial jest nudny, skoro można robić tysiąc innych rzeczy po co grac zwykłego minecrfta :D pomysł sam w sobie nie jest zły dobrze kombinujesz aczkolwiek nie w tą mańkę ale życzę powodzenia 

Dziękuje za opinie, jednak ja lubie sobie tak na survivalu pokopać, to może niektórzy też?

@"MidasPL" jestem już :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...