Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Movie Maker - przywrócenie jakości

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po obrobieniu filmu na tym film troche stracil ostrość, da sie jakoś przywrócić aby jakość filmu znowu była taka jak wcześniej? W filmie jedynie wyciąłem kilka fragmentów.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Nie można praktycznie nigdy przywrócić jakości filmu zapisanego z oryginalnej jakości, poprawa jakości obrazu też niewiele pomoże. 

Pozostaje opcja obrabiania ponownie tylko oryginału. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@cola! 

Gdzie to sprawdzić jak został zapisany? Po obrobieniu po prostu dałem zapisz film i poprosiło mnie tu o ustawienia to dałem 1080p, a tam czy win 7 czy win 8 nic nie zmieniałem, (ja mam win 10).

Opublikowano

Jak eybierasz zapisz film to masz windows 7 lub 8 i w nawiasie tam pisze 720 lub 1080p. Dobrze wybrales ale nic raczej nie zdzialasz

Opublikowano

Czyli po prostu zmienić program do edytowania (jaki polecacie) czy coś gdzieś jeszcze ustawić by jakości nie psuło?

Opublikowano

Skoro obrabiasz to masz oryginał, program nie operuje przecież na oryginale tylko zapisuje dane na jego podstawie. Wystarczy zrobić od nowa w wymaganej jakości

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro obrabiasz to masz oryginał, program nie operuje przecież na oryginale tylko zapisuje dane na jego podstawie. Wystarczy zrobić od nowa w wymaganej jakości

Każdy film robie w 1080 pixelach i każdy tak zapisuje a jednak nie ma ostrości po obrobieniu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...