Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skróty klawiszowe na Microsoft Edge

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo, przeglądarka ta ma skróty klawiszowe które mnie wkurwiają, np wcisne F6, F7 itd i jakieś g****o wyskakuje, jak je usunąć?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wystarczy umieć czytać i zaznaczyć opcję przy niektórych klawiszach nie pytaj ponownie i dać NIE lub  TAK.  ( mam insidera nie każda opcja jest dostępna w zwykłym systemie ) 

Zresztą każda przeglądarka ma takie skróty klawiszowe i akurat w tej ci nagle przeszkadzają, dziwne.  Jak widać nie przeszkadzają ci w aplikacjach, w systemie, w explorerze. 

Poszukaj rozszerzeń dla przeglądarki może ma jakieś do ustawiania czy blokowania  klawiszy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu po wciskaniu wyskakuje komunikat, lecz cokolwiek dam to cały czas sie pojawia po następnych kliknieciach, na chromie nigdy nic sie nie odpalało, a chciałem porównać M. Edge z chromem jak mi gra przeglądarkowa bd chodziła..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Działają prawie tak samo , czasem w Edge problemy z flashem. Patrząc na wygląd czasem strony prezentują się inaczej, zobacz : 

676331480603981148476.png

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...