Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki w CS:GO

HWSDestroy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Na początku chciałbym uprzedzić i prosić o to aby nie śmiać się że "nie wiesz jak grać w CS..."
Chodzi o to że nigdy nie miałem Steama oraz za bardzo nie wiem co i jak. Chciałbym zacząć grać w CS bo po 6 latach w Combat Arms oraz ich powalonej polityce z broniami odechciało mi się... Chce kupić klucz na Allegro za 35 zł więc chyba to nie jest jakieś podrobione... Konto na Steamie właśnie założyłem ale w momencie jak kupię klucz co dalej... Ze Steama będe mógł pobrać CS-a automatycznie mi się to pobierze czy mam jakoś osobno załatwić instalkę?

Opublikowano

Jak kupisz klucz i go dostaniesz to otwierasz bibliotekę, i w lewym dolnym rogu masz dodaj grę. Wybierasz "aktywuj produkt", wklepujesz kod, dodaje ci grę do biblioteki i dajesz POBIERZ.

Tylko ta opcja nie odblokuje ci rynku steam i jeśli w przyszłości będziesz chciał z niego skorzystać to musisz doładować 5 euro na steam.. czyli wyjdzie cię praktycznie to samo jakbyś kupił CS na steam.

Opublikowano

W zakladkach bedziesz mial aktywuj gre\produkt. Kluczem. Cd-key 

Polapiesz sie nie jest to czarna magiaa

Wyslal bym ci ss y ale nie mam peceta;)

Opublikowano

Kup sobie gift card cs go lub klucz. Ewentualnie poczekałbym na święta bo będą promocje duże. Potem klikasz pobierz na cs, pobierasz, odpalasz odrazu, wchodzisz na mapę sam bez botów (lokalnie z botami) i ogarniasz sobie podstawowe mapy a potem szukasz swojego sensivity i najlepiej 400 dpi też, swoją rozdzielczosć, ustawienia, wchodzisz na mapę crosshair generator a potem na viewmodel generator i trenujesz grę

Opublikowano

Siema no dokładnie jak kolega wyżej z tym , że polecam kupić na steam klucz do cs go, na allegro to różnie bywa (ewentualnie dobrze sprawdź sprzedawcę i komentarze o nim) jeszcze kupisz konto w systemie współdzielenia... A potrenować możesz sobie na uproszczonych (co prawda 10 na 10 ale można poznać i zauważyć pewne zachowania i rozwiązania które mogą przydać się w meczach rankingowych). Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...