Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam niską wydajność gry.

bfplayerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy to normalne, że na komputerze o poniższych podzespołach mam około 30-45fps, w porywach do 60? Wszystko na najniższej grafice, skalowanie ustawione na 80, a mimo to nie gra się z przyjemnością :(

-i5 4440

-GTX 760 2GB OC

-8GB RAM'u

-płyta główna: MSI B85M-E45

Opublikowano

Jaki system operacyjny?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Twój system operacyjny zmniejsza FPS'y. Jeżeli nie pobrałeś najnowszych sterowników, to również może być powodem.

Gdy będziesz mieć okazję, zalecam przesiąść się na Win10 (na nim nie ma takich problemów, potwierdzone info).

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Na razie zainstalowałem najnowsze sterowniki karty graficznej i zdefragmentowałem dysk. Próbowałem też wklejania różnych plików cfg, troszkę pomogło, ale szału nie ma :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...