Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy w konsoli serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ostatnio zaczęło się dziać coś bardzo dziwnego a mianowicie w konsoli zaczął pojawiać się poniży błąd 

[21:19:19] [pool-2-thread-1/WARN]: Couldn't look up profile properties for com.mojang.authlib.GameProfile@25985449[id=65038a69-2fe9-3dae-ae69-64684ffe91d8,name=,properties={},legacy=false]
com.mojang.authlib.exceptions.AuthenticationException: The client has sent too many requests within a certain amount of time
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilAuthenticationService.makeRequest(YggdrasilAuthenticationService.java:65) ~[YggdrasilAuthenticationService.class:?]
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilMinecraftSessionService.fillGameProfile(YggdrasilMinecraftSessionService.java:175) ~[YggdrasilMinecraftSessionService.class:?]
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilMinecraftSessionService.fillProfileProperties(YggdrasilMinecraftSessionService.java:168) ~[YggdrasilMinecraftSessionService.class:?]
at net.minecraft.server.management.PlayerProfileCache.lookupByIds(SourceFile:257) ~[ml.class:?]
at net.minecraft.server.management.PlayerProfileCache.getOrLookupByIds(SourceFile:292) ~[ml.class:?]
at org.spongepowered.common.profile.query.Query.fromUniqueIds(Query.java:70) ~[Query.class:1.10.2-2123-5.1.0-BETA-1911]
at org.spongepowered.common.profile.query.UniqueIdQuery$SingleGet.call(UniqueIdQuery.java:64) ~[uniqueIdQuery$SingleGet.class:1.10.2-2123-5.1.0-BETA-1911]
at org.spongepowered.common.profile.query.UniqueIdQuery$SingleGet.call(UniqueIdQuery.java:45) ~[uniqueIdQuery$SingleGet.class:1.10.2-2123-5.1.0-BETA-1911]
at org.spongepowered.api.util.Functional.lambda$asyncFailableFuture$2(Functional.java:165) ~[Functional.class:1.10.2-2123-5.1.0-BETA-1911]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142) [?:1.8.0_66]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617) [?:1.8.0_66]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_66]

Jak myślicie w czym jest rzecz. Bo nie mam pojęcia o co kama a czytać nie umiem takiego czegoś iks de.

PS: dodam że po kilku minutach jak zaczną te błędy wyskakiwać(dosłownie spamować) serwer pada.

Opublikowano

Ty masz hosting czy na hamachi?

Hosting:

Zmień wersję Javy

Hamachi

W CMD (konsoli zmień najlepiej przy użyciu Notepad++) na: java -Xms1024M -Xmx2048M -jar minecraft_server.jar nogui

pause

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...