Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora

NorbertWdowiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam pana, nie zna się oraz obchodzi go tylko $ ;)

Fragment z GG:
Ja

Powiem wprost, zobaczyłem jakie masz nastawienie do sprawy + do ludzi z którymi chcesz współpracować. Ty po prostu potrzebujesz osoby ktora zaplaci tobie za maszyne i inne sprawy związane z tsem i jak coś powie nie tak ta osoba to wyp***** go z interesów.
Sorry ale nie będę taką osobą. Dzięki za rozmowę. Cześć

14:55

ThePro

" Wypowiedz usunięta przez moderatora forum"

@Pisane z Holly-U19v100

Opublikowano

Fragment z GG:

Ja

Powiem wprost, zobaczyłem jakie masz nastawienie do sprawy + do ludzi z którymi chcesz współpracować. Ty po prostu potrzebujesz osoby ktora zaplaci tobie za maszyne i inne sprawy związane z tsem i jak coś powie nie tak ta osoba to wyp***** go z interesów.

ThePro

@Pisane z Holly-U19v100

Ziomek pilnujesz swojej dupy i się wpierdzielasz tam gdzie nie powinno myślisz że ktoś siedzi na ts i patrzy co się kupuje vipy itp? Pomyśl!

Opublikowano

Fragment z GG:

Ja

ThePro

@Pisane z Holly-U19v100

Ziomek pilnujesz swojej dupy i się wpierdzielasz tam gdzie nie powinno myślisz że ktoś siedzi na ts i patrzy co się kupuje vipy itp? Pomyśl!

Hmmm, "Pilnujesz swojej dupy i się wpierdzielasz tam gdzie nie powinno" jako "przyszły" sponsor powinienem wiedzieć kilka rzeczy.

Opublikowano

Fragment z GG:

Ja

ThePro

@Pisane z Holly-U19v100

Hmmm, "Pilnujesz swojej dupy i się wpierdzielasz tam gdzie nie powinno" jako "przyszły" sponsor powinienem wiedzieć kilka rzeczy.

weź wyjdź lizusie ..... nie normalny jesteś 

Opublikowano

Wlasnie pokazales jak wyglada wspolpraca z toba widac ze jesli ktos powie prawde to nie ze ok poprawie sie albo cos, tylko "wyp....j bo jak ci wy...bie to bedzie to i tamto" 

"DARMOWYCH PIENIEDZY NIE MA" sorry taka prawda plus dodatkowo bedziesz chcial wysepic zeby vps byl na twoim koncie i zeby ktos go oplacil na 3/6 miesiecy lel. 

Opublikowano

Wlasnie pokazales jak wyglada wspolpraca z toba widac ze jesli ktos powie prawde to nie ze ok poprawie sie albo cos, tylko "wyp....j bo jak ci wy...bie to bedzie to i tamto" 

"DARMOWYCH PIENIEDZY NIE MA" sorry taka prawda plus dodatkowo bedziesz chcial wysepic zeby vps byl na twoim koncie i zeby ktos go oplacil na 3/6 miesiecy lel. 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAA

Dobra widzę nie znajdę normalnych ludzi tu

Proszę o zamknięcie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...