Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS na tym sprzęcie

raster22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sarkazm czy serio bo dziwnie to zabrzmiało ? :D

Wysokie powinny dać radę, ale b. wysokie odpuść bo grafika nie jest w sumie też za super ekstra model i procek ssie jak wspomniałem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A takie pytanko. Monitor 21,5 cala, 1900 rozdzielczosc dałby rade na wysokich ? I drugie pytanko. W lolu z taka rozdzielczoscia wiecej bym widział ? zasięg większy ?

Opublikowano

A takie pytanko. Monitor 21,5 cala, 1900 rozdzielczosc dałby rade na wysokich ? I drugie pytanko. W lolu z taka rozdzielczoscia wiecej bym widział ? zasięg większy ?

Tak i tak (znaczy się nie do końca ale coś tam będzie).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ziomek jeżeli chodzi o to co tam kupywałeś to na c**j to kupywałeś?

Zajeb typa który to składał i po sprawię.

Jeżeli chodzi o wysokie to możesz na TF'ach po 15 fps'ów mieć, bo to pentium jest.

9u2pvr.gif

Opublikowano

Ziomek jeżeli chodzi o to co tam kupywałeś to na c**j to kupywałeś?

Zajeb typa który to składał i po sprawię.

Jeżeli chodzi o wysokie to możesz na TF'ach po 15 fps'ów mieć, bo to pentium jest.

Niby tak ale może wyciągnie chociaż te 70, niby Pentium ale w praktyce musi ogarnąć i w sumie i tak wyjebać ten procek i kupić sobie amdk'a albo core'a jakiegoś.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tbh, to to ile masz fps'ów podczas gry zależy od większej ilości czynników niż samego sprzętu.

Poza tym, nawet gdyby tak było, to raczej i tak nikt nie byłby w stanie określić Twojej liczby fpsów zbyt dokładnie.

To wszystko jest tylko "na oko".

Podczas gry wystarczy Ci stałe 60.

Prawie każdy lockuje na 60 fps max anyways, bo niby na bardzo dużej ilości fps, a szczególnie dużej, ale niestabilnej też są jakieś problemy.

giphy.gif

Opublikowano

Mam jeszcze do wyboru ten zestaw "https://zapodaj.net/9982dd223b558.jpg.html"tylko że jest droższy i brakło by mi na monitor 21,5cala. A w tej chwili mam jakis zjebany monitor 4.3. Co byscie wybrali ? ten zestaw droższy z slabszym monitorem czy ten pierwszy z 21,5 cala ?

ani ten ani tamten

chujnia z grzybnią

za podobne pieniądze, trochę dopłacisz z 100-200zł i masz gtx 1050ti lub 1060 a monitor byś dokupił w późniejszym czasie

napisz temat tutaj jak chcesz radę o złożenie kompa: http://www.mpcforum.pl/forum/794-sprz%C4%99t-kupno/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie słuchaj się ich. Lepiej mieć lepszy sprzęt do grania z słabym monitorem niż gówno z bitą śmietaną.

Bierz ten 2gi komp 

Ja mam Pentiuma dual core 2.20, 4gb, Radeon 5000 series HD  i cisne na najwyższych bez cieni w roździelczosci 1366x (nwm ile)  na 50-60 fps'ach. TF do 25-40 spada. 

Tobie pójdzie na tym drugim na spokojnie 80-100 fps'ów jak wyłączysz cienie. W FULL HD raczej i na B wysokich z cieniami i synch pion. będziesz może miał z 40-60. (40 tf) 

Opublikowano

Wiem ze po fakcie, ale kurwicy dostaje jak widze, ze ktos sie nie zna, ale na sile proboje doradzic.

Drugi zestaw jest dobry, przyszlosciowy, masz juz plyte na Skylake, w przyszlosci mozesz zmienic procesor na lepszy, jak na budzetowa plyte, H110M to doby wybor, jedyny problem to ram, mimo wszystko 8 gb powinno byc, zasilacz mozna wymienic na Antec'a VP500W, zaoszczedzisz 50 zloty a jest lepszy.

//Sry za brak polskich znakow. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...