Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam serwer Minecraft na paczce modów Tekkit Classic na wersję minecrafta' 1.2.5.
I w konsoli nieustannie spami mi komunikatem "slotchanging" jest to około 1-3 linijki na sekundę.

11:53:28 [INFO] slotChanging(28)
11:53:28 [INFO] slotChanging(37)
11:53:29 [INFO] slotChanging(0)
11:53:29 [INFO] slotChanging(10)
11:53:30 [INFO] slotChanging(28)
11:53:30 [INFO] slotChanging(37)
11:53:31 [INFO] slotChanging(0)
11:53:31 [INFO] slotChanging(10)
11:53:32 [INFO] slotChanging(28)

Informacje z komendy /version:

This server is running on CraftBukkit version git-bukkit-jenkins-craftbukkit-183 (MC: 1.2.5) (Implementing API version 1.2.5-R5.0-MCPC-SNAPSHOT).

Prosiłbym bardzo o pomoc, nagradzam lajkami, nie chcę zapychać dysku serwera zbędnymi linijkami logów, które potrafią ważyć do kilku GB.

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

@NSOfficial
Ale co mam zaktualizować?
Piszesz tylko po to żeby post nabić?
Nie da się silnika zaktualizować do nowszej wersji minecrafta, gdyż tekkit classic jest tylko na 1.2.5.
A jeśli chodzi ci o wersję silnika to jest to najnowsza wersja MCPC+ R5

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLibter
Posiadam ten plugin na serwerze, mógłbyś objaśnić jak to skonfigurować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...