Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do Tery

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos jest w stanie przybliżyć mi liczbe osob grających na serwerach Amerykanskich w Tere ? Poniewaz mam problem z launcherem eu wiec postanowilem z kolega przejsc na Amerykanskie serwery gdzie nie mam zadnego problemu i chcialem sie zapytac o ich liczebnosc graczy  . Czy w Eu jest wiecej graczy ? Najlepiej prosil bym o przyblizona ilosc graczy ogolna 

Opublikowano

Tera od dawna jest wypaloną grą, na tłumy bym nie liczył, aczkolwiek nadal można cieszyć się z rozgrywki, grając ze znajomymi lub z gildią. To pewne, że na serwerach EU jest mniejsza ilość osób, nie tylko przez politykę gf, ale też dlatego, że wybierają je osoby w obrębie europy. Serwery NA wybiera cała reszta ( poza azjatami ), dodatkowo prowadzone są przez ncsoft, dlatego liczba graczy od zawsze była tam dużo większa. Nie mogę ci podać przybliżoną ilość graczy, bo takie informacje nie są podawane publicznie. Kiedy grałem ostatni raz, wesoło nie było, na randomową grupę na instancje, czekało się 20-50min, w zależności od poziomu instancji. Na wyższych lvl-ach jest trochę inaczej, więcej osób ma wbity max lvl, więc jest większy wachlarz wyboru. Warto również dodać, że w wyjątkowych sytuacjach, można połączyć serwery i liczba graczy się ustabilizuję.

Opublikowano

Rozumiem dziekuje za odpowiedz ^_^. Tylko nie rozumiem czemu sądzisz , że " Tera od dawna jest wypaloną grą ". Widzę , ze wciąż nad nią pracują , aktualizują wczoraj wszedl patch z nowymi lochami , itemami i innymi rzeczami . Nie sądzę by na czas dzisiejszy był jakis lepszy / bardziej rozbudowany mmorpg ( Darmowy) Free to play . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...