Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router i telewizor problem

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem, otóż gdy w pokoju w którym jest router, kiedy jest odpalony w tym pokoju telewizor, w pokoju oddalonym o 10m łącze absolutnie siada. Zmniejsza sie do ok. 5mb/s i skacze jak małpa, (niestety zazwyczaj w dół) a czasami w ogóle nie ma internetu. Gdy odłącze ten kabel od telewizora (taki kabel od dostawcy telewizji) to transfer w pokoju wraca do normy ale i tak ma wahania między 35-65mb/s ale można już grać. Muszę kupić nowy router czy co? Nie ma mnie w domu poźniej podam model routera i karty siecowej.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Router to typowy router z telewizji kablowej przez który podłączasz razem tv i masz wyjście internetu w domu ? 

Jeśli tak to normalne takie zachowanie, transfer spada bo zużywany jest na przesyłany obraz.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...