Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep Informator

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz, żeby ktokolwiek się zainteresował, to może napisz co robi ten cheat xD.

Opublikowano

w sumie nic ciekawego robi dump wszykich sklepow ofline na danym ch w promieniu radaru wypisuje wszykie itemy w oknie posortowane wzgledem ile kosztuje item za 1 sztuke 1 nazwa to ile kosztuje za 1 sztuke druga to nazwa itemu 3 to ile jest na sztoku itemow a 4 to id przedmiotu np mozna wpisac Rada Pustelnika i nacisnac refresz pokaza sie wszykie rady posegregowane cenowo za 1 sztuke.czeba miec jakis injektor dll i wstrzyknac odpowiedni dll do procesu metina.moze sie to komus przyda.

Opublikowano

Wersja z Globala działa na classic lecz z małym problemem. rozkłada polskie litery na czynniki pierwsze :D

Opublikowano

Ostrooo 

Dobre :D

@Edit Niby dobre ale tylko na filmie ;/ Na divine s2 nie działa

na drivie dzila sklep.py z globala

Ok, pisałem to jak jeszcze nie było wersji na globala dzięki ;]

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

kagu :D Z racji ze zobaczyłem twój post cytując mój to pokaże Ci ten problemik xD
qus61CL.png

na przedstawionym screenie podświetliłem błąd z polskimi literami przy FMS Miecz pełni księżyca wyswietla sie Miecz Pe\xb3ni Ksi\xea\xbfyca

Opublikowano

up bo ta cala nazwa to lista w pythonie w frmie tekstu nie chcialo mi sie robic dodatkowych zminnych to se z tekstu biore.a jak nacisniesz refresz to ci wyskocza wszyskie fmsy +9. mozna tez dorobic jakies okienko przeciagasz tam itemek i nazwa sie pojawia i se wyszukujesz chyba czeba modol mousemodule do tego i troszke lambadow chociaz bez lambadow tez sie da ale po co tyle defow robic.

Opublikowano

Dopiero się uczę pythona wiec dla mnie to co powiedziałeś to jedna chińszczyzna :P Próbuje na razie zrozumieć działanie twojego kodu od MH i od sklepu by zaimplementować do sklepu Nazwę oraz współrzędne do sklepu :P 

Narazie co mi się udało to czytać błędy z syserr, zmienić id potionów oraz z szukajki metinów rozłożyć na czynniki pierwsze pt. m1 bossy m1 minibosy m1 metki m1 rudy itd itd :D

Co prawda mam nadzieje, że kiedyś uda mi się robić gui z możliwością wyboru czego ma szukać. i zamiast około 25 przycisków zrobi mi się 2 :D

A i jeszcze za pamięci. Masz przycisk START który jest toggle i STOP który jest "zwykły" 
Po co jest zrobiony stop skoro odciśnięcie START wyłącza skrypt? Albo ja coś źle zrozumiałem :P

Opublikowano

Dopiero się uczę pythona wiec dla mnie to co powiedziałeś to jedna chińszczyzna :P Próbuje na razie zrozumieć działanie twojego kodu od MH i od sklepu by zaimplementować do sklepu Nazwę oraz współrzędne do sklepu :P 

Narazie co mi się udało to czytać błędy z syserr, zmienić id potionów oraz z szukajki metinów rozłożyć na czynniki pierwsze pt. m1 bossy m1 minibosy m1 metki m1 rudy itd itd :D

Co prawda mam nadzieje, że kiedyś uda mi się robić gui z możliwością wyboru czego ma szukać. i zamiast około 25 przycisków zrobi mi się 2 :D

A i jeszcze za pamięci. Masz przycisk START który jest toggle i STOP który jest "zwykły" 

Po co jest zrobiony stop skoro odciśnięcie START wyłącza skrypt? Albo ja coś źle zrozumiałem :P

dodaj go 'guwno' i masz współrzędne 

chr.SelectInstance(ee[4])
(X, Y, Z) = chr.GetPixelPosition(ee[4])

a_53859f8e5fbd1b65b58b3c4bd46eee9f.gif

Opublikowano

mi cos nie dziala ten sklep informator na aventus

Działa tam doskonale

Na classicu można to jakoś odpalić? :>

Zostaw lajka ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja z Globala działa na classic lecz z małym problemem. rozkłada polskie litery na czynniki pierwsze :D

@Up. Zebym musiał cytować samego siebie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...