Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tło zwyczajne pod live.

alti2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373292311-U247153.png

Tematyka: Tło pod live

Wysokość: 900

Szerokość: 2000

Kolorystyka: Zielono,żółte,niebieskie

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym tło na live czyli ma być coś takiego, że będzie tło( może być jakieś znalezione w necie i na górze tego tła umieszczony znaczek yt i obok na biało napisane: \" Altigamer2 \" i znaczek emaila i napisane: \" alti2@o2.pl. Ja sobie obraz z liva dopasuja do tła będzie mniej więcej od lewej strony do prawie całej strony prawej ( nwm czy dorbze wytlumaczylem) ale chodzi o to ze tez po prawej stronie live zeby byla taka \" chmurka mała szaroczarna ( nie wielkich rozmiarow ) bo poprostu tam wstawie licznik subów oraz ponizej znowu mala chmurka w ktorej wstawie napis: Donate a pod tym duzy w miare prostokat rowniez szaro czarny bo w nim beda dopisywane donate.

Materiały do wykorzystania: Myślę, że grafik sam dobierze bo jest tego w sieci dość sporo a ja nie mam pojęcia jaką wizję do tego projektu może mieć ktoś z was :)

Wynagrodzenie: Kilkanaście lików, ew. małe promo, polecenie grafika

ROZRYSOWANE O CO CHODZI MNIEJ WIECJE http://imgur.com/a/Pg3fS tylko email nie altigamer2 lecz alti2@o2.pl ( zle mi sie napisalo :D

Opublikowano

Zrobiłem trochę inaczej, w sumie to całkowicie inaczej, ale w sumie nawet spoko wygląda. Miałem chwilkę wolnego czasu i nudziło mi się to zrobiłem bardziej z weną bo Twojego pomysłu nie mogłem ułożyć sobie w głowie :D

A nóż Ci się spodoba :D Trzymaj

http://ifotos.pl/z/anxnsxe/ (tu masz linka do grafiki bez napisów i w lepszej jakości)

LAYOUTjpg_anxnsrr.jpg

Opublikowano

yNmVrog.png

Zrobiłem trochę inaczej, w sumie to całkowicie inaczej, ale w sumie nawet spoko wygląda. Miałem chwilkę wolnego czasu i nudziło mi się to zrobiłem bardziej z weną bo Twojego pomysłu nie mogłem ułożyć sobie w głowie :D

A nóż Ci się spodoba :D Trzymaj

http://ifotos.pl/z/anxnsxe/ (tu masz linka do grafiki bez napisów i w lepszej jakości)

LAYOUTjpg_anxnsrr.jpg

Obydwie prace sa supcio tylko taki malutki mankament jakby oczywiscie mogl ktos z was go wykonac chodzi o to ze: to okno w ktorym bylby stream troszeczke wieksze by bylo

W przypadku twojej pracy mati zeby to okno rowniez bylo troszke wieksze i licznik zamiast subow to by bylo troszke wyzej Top Donator i pod tym Ostatni donator i to co jest napisane donate to albo zeby ta ramka taka cienka byla do samego dolu o ile sie da. Jesli sie nie da to moze byc tylko jak by sie dalo to poprawic troszke co pisalem.

A w przypadku twojej pracy digitalix96 Rowniez troszke wieksze to okno gdzie jest stream i zamiast ostatni subscriber to zeby bylo Top Donator:

Ogólnie mówiąc jeśli byście mogli mi oboje poprawić te tła to jednego tła czyli Matiego używał bym do minecrafta bo pasuje bardzo ładnie a twojego digitalix do cs:go. Czyli miałbym 2 wyśmienite tła pasujące kolorystycznie do gier w które pykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...