Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon do telefonu

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi mikrofon w telefonie, ludzie mnie w ogóle nie slyszą podczas rozmowy telefonicznej. Rozwiązaniem zatem byłoby nabycie mikrofonu do telefonu, takiego oddzielnego. Nie znam się na tym, czekam na wasze propozycje, chcialbym jednoczesnie moc korzystac ze sluchawek wiec ten mikrofon musi byc na złączu micro usb, prawda?

Opublikowano

Drogie moze i nie, ale szczerze mowiac nie mam zadnego pojecia na ten temat, domyslam sie, ze trzeba by bylo rozebrac telefon itp., wole sie w to nei bawic, nie jestem zbyt delikatny i jeszcze bym cos rozpiredolil..

Czy te sluchawki będa mialy dobry mikrofon?

http://allegro.pl/snab-overtone-ep-101m-sluchawki-z-mikrofonem-pilot-i5786632636.html

Czy w ogóle mikrofon w sluchawkach bedzie dzialal, jesli mam zepsuty mikrofon w telefonie?

@Edit

poza tym mikrofon w moim telefonei nei byl zbyt dobry, czasami musialem powtarzac słowa. Moj telefon to huawei ascend g620s. Za 4 miesiace i tak go wymieniam bo juz srednio sie nadaje do uzytku, laguje  i dotyk nie dziala idealnie bo ma zbity ekran. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...