Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini PC HDMI stick - warto pod filmy HD?

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcac nie chcac zamowilem sobie tv bez funkcji smart, tak tak czytaj co kupujesz, nie pyklo tym razem ;)

Szukam odpowiedniego hdmi sticka w cenie do maksymalnie 250 zl (40 euro)

Ktory bedzie mogl wysiwetlac mi filmy hd na jutubie, swietna opcja bylo by gdyby mozna bylo do niego podlaczyc klawiature z taczpadem wifi.

Kolejne pytanie, czy oplaca sie kupic ps4 pro? Ta nowa wersje ktora niby daje mozliwosc granua w 4k w gry?

Czy lepiej zainwestowac w starsza versje, ps bie dla mnie a dla kobiety ktora chce grac w simsy i krasza, ja tez pewnie od czasu do czasu bym tylko i wylacznie pogral w hokeja lub pilke. A myslac przyszlosciowo , czy do ps4 wersji starszej, mozna podpiac google VR

i z innej beczki , czy na ps4 mozna przegladac internet, chodzi mi glownie tylko o jutuba, bez placenia zadnego abonamentu?

Bo jak xboxa mialem to nie bylo takiej mozliwosci.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Chcac nie chcac zamowilem sobie tv bez funkcji smart, tak tak czytaj co kupujesz, nie pyklo tym razem ;)

Szukam odpowiedniego hdmi sticka w cenie do maksymalnie 250 zl (40 euro)

Ktory bedzie mogl wysiwetlac mi filmy hd na jutubie, swietna opcja bylo by gdyby mozna bylo do niego podlaczyc klawiature z taczpadem wifi.

Kolejne pytanie, czy oplaca sie kupic ps4 pro? Ta nowa wersje ktora niby daje mozliwosc granua w 4k w gry?

Czy lepiej zainwestowac w starsza versje, ps bie dla mnie a dla kobiety ktora chce grac w simsy i krasza, ja tez pewnie od czasu do czasu bym tylko i wylacznie pogral w hokeja lub pilke. A myslac przyszlosciowo , czy do ps4 wersji starszej, mozna podpiac google VR

i z innej beczki , czy na ps4 mozna przegladac internet, chodzi mi glownie tylko o jutuba, bez placenia zadnego abonamentu?

Bo jak xboxa mialem to nie bylo takiej mozliwosci.

Ostatnio sam kupiłem Modecom FreePC za 240 złotych (był za tyle podczas Black Friday w X-KOM). Po co? Mama chciała coś takiego do filmów. Ogólnie to jest całkiem ok. Wydajność może być, lecz pamiętaj, że nie zostało to stworzone z myślą o grach. Do filmów jak znalazł. Co do twoich 250 złotych, to nie wiem czy znajdziesz coś takiego za taką cenę. Ja wyhaczyłem to "ustrojstwo" na promocji, gdzie normalna cena zaczyna się od 300 złotych (na Allegro).

PS4 Pro oferuje niby 4K, ale jest upscaling. Jeśli PC za kilka tysięcy mają problemy z tą rozdzielczością, to jak konsola za 2K ma sobie z nią poradzić? Ale, ale... Jeśli nie ma telewizora 4K to zawsze gry mogą:

- Ładniej wyglądać

- Działać w 60 klatkach

Często gry mają do wyboru jak chcesz grać (jeden z dwóch powyżej podanych trybów).

Czy da się podpiąć - nie jestem pewien, ale chyba tak. Ale mówię - nie jestem pewien.

Można. Jest nawet aplikacja YT.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

no i super, jezeli z plejka mozna odpalac jutuby, to nie potrzebuje sticka kompletnie, dzieki!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Co do vr to są przecież Playstation VR jeśli o to autorowi chodziło. I można je podpiąć do wersji fat. Wersja pro różni się tym, że gry będą tam działać lepiej w przypadku vr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...