Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] TOP 5 Serwerów Metin2 - LISTOPAD

Balmora S3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5. Disoctus z początku mega podobał mi się serwer ale nawet nie wiem czemu i w którym momencie czar prysł. Mimo, że było i jest nadal dużo graczy ja jak i wielu innych których widywałem na wyższych expowiskach przestały grać. Może serwer był zbyt zależny od IS bo niby dało się zrobić wszystko bez wydania pieniążków jednak wydając miałem o wiele wiele łatwiej więc taka duża przepaść a wiadomo, że nie kązdy chcę poświęcić pieniądze na serwer do którego nie masz pewnośći co do przyszłości. 

4. Nie grałem ale słyszałem wiele złych opinii na ten serwer.

3. Był hejty jednak ja myślę, że serwerowi należą się brawa bo ilość graczy osiągnęli na prawde widowiskową a który serwer teraz ma 1k + ? Gdyby nie to, że zacząłem grać na Itariusie, na pewno bym grał na classicu

2. Szczerze mówiąc, ciężko już o jakąkolwiek opinie. Co chwile się człowiek zawodzi na tym projekcie jednak gdzieś w głębi duszy ma nadzieje bo jednak Bambusek który jest jednym z niewielu który coś sobą prezentuję na polskim rynku metina.

1. Samia jak dla mnie również najlepszy serwer zapowiadający się. Powiem więcej, ustaliłem sobie, że jeśli Samia będzie niewypałem to rzucam metina już na dobre bo zbyt często serwery zawodzą a tak mało dobrych techników i sponsorów na których można liczyć. 

Podzielam w dużym stopniu Twoją opinię, ewentualnie od siebie dodałbym projekt Siela "Itarius". Mimo, że MPCforum zrobił gównoburze i sam Sielu troszkę poleciał w kulki, złego zdania nie powiem a raczej jestem rozczarowany, że tak dobry dedyk zmarnował swój potencjał. 
Masz ode mnie subka i łapkę, bardzo lubię tego typu rankingi bo zawsze można podzielić się swoją opinią i przy okazji czegoś nowego dowiedzieć. 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...